Varane: Kezdjük visszanyerni a legjobb formánkat

A napokban Raphaël Varane és Federico Valverde beszélgetett a Realmadrid TV riporterével egy-egy edzés után.

Varane:
„Alig várjuk, hogy folytatódjon a bajnokság. Ez a munka a természetünk része, mindig versenyezni akarunk. Már nagyon régóta nem fociztunk, úgyhogy nagyon izgatottak vagyunk, és mindent meg akarunk nyerni, ahogy mindig.”

Varane

„Napról napra egyre jobbak vagyunk. Keményen dolgozunk a fizikumunkon, egyre jobban érezzük magunkat, és taktikailag is fejlődünk. De a legfontosabb, hogy kezdjük visszanyerni a legjobb formánkat.”

„Keményen kell dolgoznunk az erőnlétünkön, hogy jobban érezzük magunkat a labdával is, és apró lépésekben haladva kell mennünk előre a taktikával is, a pályán való mozgás tekintetében, hogy ezáltal is versenyképesebbek legyünk együtt.”

Valverde:
„Keményen kell dolgoznunk az idény hátralévő részében, és reméljük, hogy megnyerjük a ligát. Alig várom, hogy újra magamra húzhassam a mezt, és megmutathassam, hogy miért vagyok itt. Harcolni akarok a bajnoki címért.”

Valverde

„Profiknak kell maradnunk, ennek megfelelően kell étkeznünk, edzenünk, és vigyáznunk kell magunkra. Ez az, amit együtt megtehetünk. Nem csak a csapat, hanem az ország. Erősnek kell lennünk. Keményen kell edzenünk, támogatnunk kell egymást, hogy mindannyian készen álljunk, amikor eljön a meccsek ideje.”

„Megvan bennünk a győzelmi vágy, szeretnénk újra játszani a BL-ben, és meg akarjuk fordítani az állást. Tovább akarunk jutni. Soha nem lankadhat a kedvünk, ennél a klubnál mindig az a cél, hogy mindent megnyerjünk.”

„Nagy öröm találkozni a csapattársaimmal, hogy együtt lehetünk ebben a csodálatos edzőközpontban. Nagyon hiányoztak a személyes beszélgetések, és nagyra értékeljük, hogy átléptünk egy másik fázisba.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK