2021. September 22., Wednesday

Lunin: Minden nap gondolok a Real Madridra

  • N. Kristóf Balázs
  • May 27, 2020, 10:12 a.m.
Ugyan Thibaut Courtois a Real Madrid első számú kapusa, a klub már a jövőre gondolt, amikor leigazolta Andriy Lunint. Az ukrán hálóőr a 2019/20-as idényt kölcsönben a Real Ovideo csapatánál tölti, ezért minden erejével azon dolgozik, hogy a gárdát bent tudja tartani a másodosztályban.

„Minden nap azért dolgozok, hogy egyszer majd a Real Madridban futbalozhassak. A jövőm a klubtól függ, meglátjuk, hogy hogyan alakul az idény, és sikerül-e elkerülnünk a kiesést. Az idény végén majd beszélünk arról, hogy mi fog történni velem. Én mindenesetre minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, a többit pedig majd meglátjuk.” – nyilatkozta Lunin.

A fiatal hálóőr még télen került a Real Oviedo együtteséhez. Elmondta, hogy készen áll a június 12-i visszatérésre, ugyanis a bezártságot nehezen viselte.

Lunin

„Minden labdarúgó számára egy kínzással ér fel a karantén, hiszen éppen a játékkal járó érzés veszik el. A mezőnyjátékosok ugyan képesek a fizikai erősítésre otthon is, de a kapusoknak nagyon nehéz a vetődéseket gyakorolniuk a földön. Számunkra a jó reakcióidő és a fürgeség a legfontosabb.”

Lunin mindezt észben tartotta, és elárulta, hogy kifejezetten keményen dolgozott a bezártság időszaka alatt.

„Játék nélkül a két hónap nagyon sok idő, de jól érzem magam. Sokat edzettem otthon, ez az intenzív két hét pedig segített abban, hogy jó formában térhessek vissza. Minden tőlünk függ, és ha megfelelően élünk ezzel a lehetőséggel, akkor minden rendben lesz” – zárta gondolatait az ukrán futballista.


Olvastad már?

Mesterhármas: Valencia

Mesterhármas: Valencia

Sept. 18, 2021, 9:19 p.m.

Rodrygo: Tudtuk, hogy jönni fog a gól

Rodrygo: Tudtuk, hogy jönni fog a gól

Sept. 16, 2021, 8:25 a.m.

A Celta de Vigo elleni kezdőtizenegy

A Celta de Vigo elleni kezdőtizenegy

Sept. 12, 2021, 8:17 p.m.

Hozzászólások

Tabella