Casemiro 2023!

A MARCA címlapon erősítette meg a korábban felreppent pletykákat, miszerint a Real Madrid meghosszabbította Casemiro szerződését. A brazil 2023-ig írt alá.

2013-ban, amikor Casemiro megérkezett a Real Madridhoz, nem volt nagy hírverés.

Akkoriban nem volt egy sétagalopp számára az élet, azonban azóta a klub egyik kulcsjátékosává nőtte ki magát, legutóbb pedig 2023. június 30-ig hosszabbítottak vele.

Amikor a jövője körül kétségek merültek fel annak idején, José Mourinho lehetőséget adott neki a Real Betis ellen, az élete pedig onnantól gyökeresen megváltozott.

A brazil Zinédine Zidane Real Madridjának egyik legfontosabb alkotóeleme, ő az, akinek a neve minden héten elhangzik a hangosbemondóból, amikor beolvassák a kezdőcsapatokat.

Casemiro

Kétségek nélkül
Senki nem kételkedik Casemiro fontosságában a Real Madridnál, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy gondolkodás nélkül leszerelték a PSG érdeklődését az előző nyáron, annak ellenére is, hogy a franciák hatalmas pénzt lettek volna hajlandók lerakni az asztalra a középpályásért.

A 2019/2020-as idény során aztán lépéseket tett a klub annak érdekében, hogy megegyezés szülessen egy esetleges szerződéshosszabbításról, és a megállapodás megköttetett.

A Real Madridnál új szabály, hogy már nem teszik közzé nyilvánosan a szerződéshosszabbítások tényét.

Megfelelő időzítés
Casemirónak sok mindent el kellett viselnie a Real Madridnál, többek között még azt is, hogy kölcsönadják a Portónak.

Mostanra azonban nem csupán a csapattársai, de az ellenfelek és bírók tiszteletét is kivívta magának.

Eddig 229 mérkőzésen lépett pályára a Real Madrid játékosaként, mindeközben pedig megnyert négy Bajnokok Ligáját, három klubvilágbajnokságot, egy spanyol bajnoki címet, egy Király-kupát, két Spanyol Szuperkupát és két UEFA-szuperkupát.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK