Hivatalos: Júniusban újraindulhat a bajnokság

A jó hírt a spanyol kormány elnöke jelentette be szombat délután.

Az elmúlt hetekben már többször is felmerült, hogy június elején indulhat újra a spanyol bajnokság. Amióta a csapatok elkezdhették az edzéseket fokozatosan léptek át a felkészülés újabb és újabb szakaszába. Ennek, illetve a szabályok szigorú betartásának eredménye, hogy a június 8-i héten újra is indulhat a La Liga. Ezt a spanyol kormány elnöke jelentette be egy szombati sajtótájékoztatón.

Hamarosan újra a pályán örülhetnek a Real Madrid játékosai.

"A spanyol kormány, valamint az Egészségügyi Minisztérium engedélyt ad rá, hogy a profi labdarúgó bajnokság folytatódjon a június 8-i héten. Ekkor indulhat újra útjára a labda, természetesen olyan feltételek mellett, melyek biztosítják a résztvevők egészségét és biztonságát" – nyilatkozta Pedro Sánchez.

Ez a hír pedig pontosan azt jelenti, hogy 3 héten belül végre ismét Real Madrid meccset nézhetünk, és szurkolhatunk a srácoknak, hogy megszerezzék a bajnoki aranyat.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…