Totti: A Real Madrid egy dolog kivételével mindent megadott volna nekem

Franceso Totti nyilatkozott arról, hogy milyen közel is állt ahhoz, hogy a királyi gárdához szerződjön. A cikkből többek között kiderül az is, hogy mi volt az az egyetlen dolog, amin a blancók vezetősége nem volt hajlandó változtatni.

„Mondjuk úgy, hogy 80%-ig megvolt bennem a szándék, hogy csatlakozok a Real Madridhoz. Nem az volt a Roma legjobb időszaka, de Sensi mindent megtett volna azért, hogy maradjak” – mondta Totti a Liberónak.

„A Real Madrid sokat fizetett volna. Sok mindent ajánlottak a számomra, mindent odaadtak volna. Egy 25 millió eurós szerződést készültek velem aláíratni. A kapitányi poszt képezett egyedül kivételt, hiszen Raúl töltötte be azt a szerepet. Neki kellett a legtöbbet keresnie. Vezér volt, a királyi gárda szimbóluma. Ő kellett, hogy legyen a legjobban kereső játékos. Aki a blancókhoz szerződött, annak el kellett fogadnia, hogy Raúlnál csak kevesebb pénzt tehet zsebre.”

Totti és a Colosseum

Annak ellenére, hogy egész életét az olasz fővárosban töltötte, az AS Roma legendájaként nem tudta kiélvezni a város által kínált szépségeket.

„Nem tudtam átlagos rómaiként élni. Három évvel ezelőtt láttam először a Colosseumot. Ez egészen felfoghatatlan.”
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK