Európai szolidaritás kupa: Játék a koronavírus elleni küzdelem harcosaiért

A Real Madrid hivatalos közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy jótékonysági tornát szervez a Bayern München és az Inter Milan társaságában a koronavírus ellen küzdő egészségügyi dolgozók tiszteletére.

A Real Madrid, az FC Bayern és az Inter Milan összefognak annak érdekében, hogy 2021-ben megrendezzék az Európai szolidaritás kupát. A három klub célja, hogy közvetítsék az európai emberek számára a szolidaritás és a szövetség üzenetét.

Az esemény három mérkőzésből áll majd, amelyeket 2021-ben rendeznek meg Madridban, Münchenben és Milánóban. A dátumokat a versenynaptár alakulásától teszik függővé a klubok, de emellett természetesen azt is figyelembe veszik, hogy mikor térhetnek vissza a szurkolók a stadionokba.

Real Madrid, Bayern, Inter

A három csapat a következőképp játszik majd egymás ellen: A Real Madrid – Inter Milan meccset Madridban, az Inter Milan – FC Bayern meccset Milánóban, az FC Bayern – Real Madrid meccset pedig Münchenben rendezik meg. Az összecsapások bevételét arra fordítják majd, hogy egészségügyi eszközöket vásároljanak belőle Olaszországban és Spanyolországban.

A világjárvány ellen folyamatos küzdelmet folytató egészségügyi dolgozók is képviseltetve lesznek ezeken a mérkőzéseken. A három klub szeretne tanúbizonyságot tenni a hősök felé szolidaritásáról, tiszteletéről és hálájáról.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK