Casemiro: A társakkal együtt próbáltunk segíteni az embereknek

Az első hét edzéseit követően több játékos is mesélt röviden arról, hogy milyen érzés visszatérni Valdebebasba a karantén heteit követően.

Casemiro

„Az otthon elvégzett munka fontos volt, hiszen végrehajtottuk azokat a feladatokat, amiket a stáb és a klub küldött nekünk. A mostani edzéseken is látszik, hogy a játékosok dolgoztak otthon is. Fenntartottuk az erőnléti állapotunkat, és ennek a pályán is nyoma van.”

„Próbáltam a lehetőségeimhez mérten a legtöbbet segíteni az embereknek ezekben a nehéz időkben. De ez nemcsak rám, hanem a keret többi játékosára is igaz, és ez a legfontosabb. Fontos mosolyt csalni az emberek arcára, amikor ilyen nehézidőket élünk át.”

„Nagyon nagy lépés, hogy elindul a Bundesliga, nemcsak a futballvilág, hanem a társadalom számára is, hiszen ez is azt mutatja, hogy minden lehetséges. Ez nem csak a futballról szól. Ha mi is eleget teszünk az előírásoknak, akkor mindez Spanyolországban is lehetővé válik.”

Carvajal

„Nem volt könnyű az elmúlt néhány hét. Nagyszerű hír mindenki száméra, hogy visszatérhetünk, jó újra látni a társak, a stáb, valamint a klub alkalmazottjainak arcát. Ez egy nagyon pozitív dolog.”

„Az első napon szenvedtünk, hogy meg tudjuk tartani a labdát. Otthon nem tudsz ugyanúgy edzeni, mint az edzőpályán, de egyre jobbá és jobbá válunk majd. Követnünk és tisztelnünk kell a LaLiga által előírt szabályokat, türelmesnek kell lennünk, valamint meg kell próbálnunk visszanyerni a sebességünket a labdával és anélkül is, a lehető leggyorsabban.”

„A Bundesliga újraindítása jó hír a labdarúgás és a sport világának számára. Mindannyian izgatottan várjuk, hogy miként alakulnak majd a dolgok. Remélem, hogy minden rendben lesz és a Bundesliga példát állíthat a többi bajnokság előtt.”

Vinícius

„Nagyon örülök, hogy újra a társakkal edzhetünk és hogy újra rajtam lehet a klub szerelése. Nagyon boldog vagyok, itt az ideje, hogy keményen dolgozzunk.”

„Most mindenből csinálunk egy kicsit: dolgozunk az edzőteremben, a pályán a labdával, gyakoroljuk a mozgásokat… Ez egy nagy előrelépés. Éreznünk kell a labdát, hiszen nem játszottunk együtt már hosszú ideje. A legfontosabb, hogy élvezzük minden percét, még akkor is, ha a jelenlegi helyzet egy kicsit furcsa. Nem megszokott így edzeni, ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy hosszabb sérülésből térünk vissza.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK