Courtois: Mindenki nagyon hajt és 100%-os állapotban leszünk az első meccsre

28. születésnapján Thibaut Courtois volt a Real Madrid Conecta különleges vendége. A belga hálóőr szót ejtett csapat körüli hírekről és beszélt arról is, hogy milyen volt visszatérni az edzőközpontba.

„Az, hogy a születésnapomon álltam újra edzésbe, a lehető legjobb ajándék. Már nagyon vágytam arra, hogy visszatérhessek. Nagyszerű volt, vicces és tényleg nagyon vártam már erre. Remélem, a dolgok jobbra fordulnak, együtt edzhetünk majd és a LaLiga is visszatér.”

„Jól érzem magam. A csapat jól teljesített a lefújás előtt és nem győztünk várni arra, hogy újra munkába álljunk és küzdjünk a bajnoki címért. Úgy látom, hogy mindenki nagyon vágyott már arra, hogy akcióba lendülhessen, 100%-os állapotban leszünk, mire az első meccshez érünk. Asensio és Hazard is visszatért és mindenkire szükségünk lesz, ha nyerni akarunk.”

Thibaut Courtois

Visszatérés az edzésekhez

„A saját szobádban kellett átöltöznöd az öltöző helyett, követni kell a protokollt a szájmaszkokkal, fertőtlenítéssel, távolságtartással együtt… Szerencsére nekünk, kapusoknak van egy kis előnyünk, hiszen mi mindig egyedül edzünk. Jól érzem magam a sérülésem után és jó a hangulat. Arra vágyom, hogy folytassam az edzéseket és játsszak.”

Tréningezés otthon

„Otthon teljesen más. Megpróbálod a legjobbat kihozni magadból. Szerencsés voltam, mert a lezárások előtt elkértem néhány edzőtermi eszközt. Először csak erősítést végeztem, amikor pedig jobban éreztem magam, speciális, kapusoknak szánt gyakorlatokat csináltam egy otthon lévő barátom segítségével, hogy csúcsformában legyek, ha visszatérek az edzésekhez.”

Thibaut Courtois

Jótékonysági kezdeményezések

„Ezek nagyon fontosak. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ott tartunk, ahol és megvan mindenünk. Ezekben a nehéz időkben mindig segítened kell. Csapatként Ramos és Isco kezdeményezéséhez csatlakoztunk. Én pedig online videojáték-bajnokságokra jelentkeztem be adománygyűjtés céljából. Segítünk és nem szabad abbahagynunk.”

Születésnapi kívánság

„A jelenlegi helyzetben jó egészséget kívánok mindenkinek, illetve azt szeretném, hogy továbbra is ezen a szinten játsszak és trófeákat nyerjek a Real Madriddal. A spanyol szuperkupa megnyerése arra késztet, hogy még többet akarj. Meg akarom nyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK