Odriozola: Zidane nem akarta, hogy távozzak

A spanyol szélső védő jelenleg kölcsönben szerepel a Bayern Münchennél, de továbbra is bízik abban, hogy a jövőben a Real Madridnál fog sikereket elérni.

Sikerek a Real Madridban

A védő a januári átigazolási időszakban került kölcsönbe Németországba, többek között azért, mert csupán ötször lépett pályára a spanyol bajnokság 2019/20-as szezonjának első felében.

Zidane és Odriozola

"Folyamatosan kapcsolatban vagyok a játékosokkal, a klub alkalmazottaival még az orvosokkal is. Zidane nagyon összeszedett" – kezdte Odriozola az El Chiringuitóban. "A Real Madrid játékosa vagyok, hozzájuk tartozom. Bár most a Bayern Münchennél szerepelek kölcsönben, mégis az egyik álmom, hogy Madridban érjek el sikereket. Ezidáig szinte az össze álmom valóra vált, a madridi sikerek azonban még hátravannak."

Távozás januárban

"Amikor szóba került a Bayern érdeklődése és a lehetséges távozásom, több alkalommal is beszéltem Zidane-nal. Nagyon hálás vagyok neki, mert mindvégig támogatott engem, és nem akarta, hogy elhagyjam a Real Madridot. Igazán jóleső volt, ahogy kommunikált velem, értékelem, hogy egy ilyen legenda ilyen sokat fogalkozott velem. Egy nagyszerű edző és egy nagyszerű ember."

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK