Casemiro, az érinthetetlen

A futball világát rengeteg kétség gyötörheti jelenleg, egy dolog azonban biztos: Casemiro az egyik legfontosabb tagja Zinédine Zidane Real Madridjának.

A brazil játékos a francia tréner első időszaka alatt biztosította be a helyét a kezdőben, azóta pedig a gárda egyik alappillérének tekinthetjük. Még ha a spanyol klub meg is szerzi Eduardo Camavingát vagy Paul Pogbát, Casemiro akkor is kirobbanthatatlan tagja lesz a habfehér együttesnek.

A klub hivatalos keretében hat középső középpályás található. A brazil tank mellett szerepel Luka Modrić neve is, akinek az ideje lassan lejár a spanyol fővárosban, de ott van az a Toni Kroos is, akit nemrégiben a Manchester City együttesével boronáltak össze, illetve Isco, aki éppen a formáját keresi.

Casemiro

Fede Valverde neve is szerepel a listán, akinek az idei szezon jelentheti a nagy áttörést, James Rodríguez pedig rövidesen távozhat Madridból. A klubnál jelentkező helyzetet tekintve kijelenthető, hogy Casemiro az egyetlen biztos opció a madridi középpályára.

A most futó idényben a 28 éves játékos szerepelt a legtöbbet habfehér mezben, 3120 percet töltve a pályán. Ha az öregedő keretet és a kemény munkán alapuló játékstílust vesszük figyelembe, a brazil középpályás lehet a Real Madrid talizmánja.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK