Courtois: Nem lenne igazságos a Barcelona bajnoki címe

A Real Madrid kapusa nem örülne, hogyha a bajnokság a jelenlegi állás szerint érne véget.

Thibaut Courtois őszintén mesélt egy interjúban a Belgian TV-nek arról, hogy szerinte nem lenne fair, ha így lenne bajnok a Barcelona.

"Csak két ponttal vagyunk mögöttük lemaradva. Ha további játék nélkül ér véget a bajnokság, akkor igazságtalanul lesznek aranyéremesek. A két egymás elleni mérkőzés alapján mi vagyunk a jobb csapat: egyszer döntetlent játszottunk ellenük, egyszer pedig megvertük őket." – mondta Courtois.

Thibaut Courtois bízik a folytatásban.

"A Liverpool esetében ez teljesen más lenne, hiszen nem is tudom mennyi ponttal vezetik a tabellát. Én be szeretném fejezni a mostani szezont."

A Real Madrid játékosait ma tesztelik, és ha minden a tervek szerint halad, akkor jövő hét hétfőn újra elkezdik az edzéseket Valdebebasban.

"Száz százalékig biztosnak kell lennünk abban, hogy minden szükséges óvintézkedést megtettünk, mielőtt újraindulna a futball. Mi történik, ha megfertőz egy játékost egy másik csapat játékosa? Úgy gondolom, rengeteg dolgot kell még megfontolni és átgondolni, de nagyon szeretném, ha le tudnánk játszani a hátralévő mérkőzéseket." – zárta gondolatait a belga kapus.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…