James utolsó esélye a Real Madridnál

Zidane-t eddig nem igazán sikerült meggyőznie. Lehet még jövője Jamesnek a Real Madridnál?

Ahogy korábban már írtunk róla, a profi sportolók és sportcsapatok is megkezdhetik a kiscsoportos edzéseket. A Real Madrid játékosai május 11-én állnak újra edzésbe. A járvány után jóformán mindenki esélyt kap az idény újrakezdésére, a Real Madridnál több játékosnak is talán az utolsó lehetősége a bizonyításra: például James Rodrígueznek. 

James nagy reményekkel érkezett Madridba a 2014-es világbajnokság után, de aztán két jó szezon után kikerült a csapatból, majd kölcsönben szerepelt a Bayern Münchennél, de egyik helyen sem sikerült eladnia magát igazán. A Bayern Münchennél a klub menedzsere, Karl-Heinz Rummenigge annak idején azt nyilatkozta, hogy élni fognak a kivásárlási opcióval, de Uli Hoeness elnök közbelépett, így James visszatért Madridba.

James és Zidane

Ugyan később a Napoli is érdeklődött iránta, de az érte ajánlott összeg meg sem közelítette Real Madrid által elvártat. Szerződése 2021 júniusában jár le, így a következő átigazolási időszak lehet az utolsó esély arra, hogy megfelelő összegért váljon meg a klub Jamestől. 

James sohasem tudott igazán beilleszkedni Zinédine Zidane terveibe, és a francia mester sem erőltette a kolumbiai beépítését a csapatba – tavaly nyáron szinte biztos volt, hogy James elhagyja Madridot, bár Bale is féllábbal már a Kínában volt, mégis mindketten a keret tagjai maradtak. Bár a járvány miatt a tárgyalások lelassultak, de amennyiben James újra a 2014-2015-ös formáját tudná mutatni, akkor minden bizonnyal kiérdemelhet magának egy új szerződést.
Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK