A klub továbbra is bízik Raúlban

A Real Madrid vezetősége biztos abban, hogy a következő idényben is Raúl lesz a Castilla menedzsere. Ugyan a koronavírus megálljt parancsolt a futballnak, de a fontos döntések meghozatala nem várhat. Egy videókonferencián a legfőbb téma a tartalékcsapat jövője volt.

A Castilla jelenleg hetedik a spanyol harmadosztály küzdelmeiben, de a Real Madrid legendája élvezi a klub teljes bizalmát. Raúlnak sikerült mindenkit meggyőznie a blancóknál. Különösen igaz ez Florentino Pérezre, aki mindenféleképpen a klub kötelékében szeretné tudni a trénert. Hisz abban, hogy a jövőben egyszer majd az első csapat irányítását is átveheti.

Raúl és Pérez

Egy új projekt
A klub jelenleg azon fáradozik, hogy megfelelően tudja majd kezelni azt a 60 labdarúgót, akik a Castilla keretét alkothatják. Ide tartoznak az egyesület jelenlegi tagjai, a kölcsönjátékosok, illetve az U19-es korosztályhoz tartozó fiatalok. A kiválasztási folyamat már elindult, de a végső döntést csak egy későbbi időpontban hozzák meg.

Az U19-es gárdát továbbra is Dani Poyatos fogja vezetni. Az együttes vezeti a bajnokságát, az UEFA Ifjúsági Ligában pedig majd a Juventus csapatával fognak megmérkőzni a legjobb 16 között.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK