Kepa: A LaLiga még nem látta a legjobb Hazard-t

A Chelsea spanyol kapusa, akit korábban többször is szóba hoztak a Real Madriddal, a MARCA újságírójával beszélgetett a blancókat érintő témákról.

Beszéljünk a korábbi Chelsea-játékos Hazard-ról. Egy lapon említenéd őt Messivel és Cristiano Ronaldóval?
Nem tudom, hogy egy szinten van-e velük, mivel ők ketten olyan sok évig hoztak hihetetlen számokat, de az biztos, hogy közel van hozzájuk. Nagyszerű játékos. A legjobb Hazard-t még nem látta a LaLiga.

Rengeteg sérülés…
A sérülések jönnek, amikor jönnek. Nem lehet őket irányítani. Az előző idényben, nálunk alig volt sérült. Remélhetőleg a következő idényben egészségesen láthatjuk a pályán.

Spanyolországban veled kapcsolatban mindenki emlékszik arra, hogy majdnem a Real Madrid játékosa lettél 2018 januárjában. Te hogy emlékszel erre?
Azóta eltelt már pár év. Közeledtem a szerződésem végéhez a Bilbaónál, és számos nagy klub érdeklődött. Nagyon hízelgő volt, hogy olyan csapatok akartak megszerezni, akik a világ legjelentősebb trófeáiért harcolnak. De a dolgok akkor történnek, ha eljött az idejük. Akkor nem történt meg, én pedig örülök a döntésnek, hogy végül hosszabbítottam az Athletic-kel.

Kepa

A karriered során először kerültél akkor a címlapokra. Mit tanultál ebből?
Remek alkalom volt arra, hogy felnőjek. Igaz, hogy meglehetősen introvertált voltam; nem akartam meghallgatni másokat, de beszélni sem nagyon. Még a nagymamám is azt mondta akkor, hogy többször lát a címlapokon, mint személyesen.

Gondolod, hogy ki kellett volna állnod és mondanod kellett volna valamit?
Túl sokat beszéltek róla… Úgy döntöttem, hogy nem mondok semmit, amíg nincs meg a végleges döntés. Amint megújítottam a szerződésemet, megszólaltam.

Elhitted a pletykát, hogy Zidane azért mondott nemet rád, mert egy jelentés szerint a levegőben gyenge voltál?
Nem tudom. Ezt sosem hallottam. Nem tudtam róla.

Mit gondolsz? Visszatérhetsz a spanyol ligába?
Jelenleg nagyon boldog vagyok egy nagyszerű klubnál, a Chelsea-nél, amely lehetővé teszi számomra, hogy kiélvezzem az angol ligát.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK