Bale: Egyszer számomra is érdekes lehet az MLS

A walesi szélső az International Champions Cup vezetőjével beszélgetett egy online podcast keretein belül. A játékos az amerikai bajnokság méltatása mellett mesélt a madridi életről, a vele kapcsolatos pletykákról és néhány emlékezetes pillanatról.

MLS: „Ez egy folyamatosan fejlődő bajnokság. Rengeteg játékos van, aki szeretne ott játszani, és valamikor engem is érdekelhet majd ez a lehetőség. Ráadásul szeretek Los Angelesbe menni nyaralni, és sokat golfozom, ha ott vagyok.”

A madridi öltöző: „A Real Madridnál rengeteg időt töltök Lukával. Jól ismerjük egymást, hiszen öt évet játszottunk együtt a Tottenhamben, itt pedig már hetet. Szóval természetesen remekül kijövünk egymással. Kroosszal is sokat szoktam beszélgetni. Szinte mindenkivel remekül kijövök, de hogy őszinte legyek, kettejükkel különösen.”

Az a bizonyos zászló: „Láttuk ezeket a zászlókat a meccs előtt az interneten. Viccelődtünk vele, néhányan pedig úgy gondolták, hogy ha továbbjutunk, akkor hoznak egyet. Én azt mondtam, hogy azt csinálnak, amit akarnak. Aztán együtt ünnepeltünk, és ez csak egy kis tréfa volt. Az emberek annak látják, aminek akarják, de én csak ünnepeltem, hogy a hazám továbbjutott, és nevettem.”

Bale

Pszichológia a futballban: „A játék ezen oldalával nagyon sokáig alig foglalkoztak. Ha beszéltél róla, akkor gyenge voltál. Az elmúlt évtizedben sokkal többször volt téma, többször érintették a sportnak ezt az aspektusát. Szerintem az emberek most megtapsolják a játékosokat, amikor azok kifejezik az érzéseiket.”

Kritika: „Nehéz kezelni a nyomást és a kritikákat egyszerre. Csak annyit tehetsz, hogy nem engeded ezt beférkőzni a fejedbe. Nyugodtnak kell maradnod, és a pályán végzendő feladatodra kell koncentrálnod.”

A Barcelona elleni győztes gólja a Király-kupa döntőjében: „Az volt az első trófeánk, megadta a lökést a továbbiakra. Emlékszem, hogy Cristiano sérült volt, és én voltam elől, Benzemával. Megpróbáltam élvezni a meccset, különleges találkozó volt.”

Az ollózás a Liverpool ellen: „Emlékszem, hogy jött a labda, hogy meglőttem, és szállt a kapu felé, a stadionban pedig egy pillanatra némaság lett úrrá. Nagyszerű emlék. Nem volt sok időm gondolkodni. Marcelo tudta, hogy ha bejuttatja a labdát a tizenhatoson belülre, akkor mi meg fogjuk próbálni befejezni az akciót. Mind együtt ünnepeltünk.”

Forrás: AS, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK