A klub megnyugtatta Jovićot: Számolunk veled

Az AS szerint a blancók bizalma töretlen a szerb támadóban, amiről már tájékoztatták is a játékost és környezetét.

Luka Jović jövője a Real Madrid. Ahogy korábban már megírtuk, a játékos a Bernabéuban folytatja a következő idényben, és komolyan számolnak vele a klubnál. Az AS forrásai szerint a Madrid már tájékoztatta a játékost ezzel kapcsolatban, kérték, hogy maradjon nyugodt, és koncentráljon kizárólag a kemény munkára, hogy készen álljon, amikor eljön a visszatérés ideje.

A Madrid illetékesei számos telefonbeszélgetést folytattak a játékossal annak érdekében, hogy biztosítsák arról, hogy megvan a helye a csapatban. Mivel Jović jelenleg Belgrádban tartózkodik, Juni Calafat felvette a kapcsolatot a játékoshoz közel állókkal, és megadta nekik a szükséges iránymutatásokat ahhoz, hogy miként kezeljék az azt követő médianyomást, hogy Luka visszarepült hazájába a karanténnal kapcsolatos szabályok ellenére.

Jovic

A legfőbb tanács az, hogy próbáljanak elkerülni minden olyan szituációt, amire lecsaphat a média. A játékos számára a családja egészsége után a legfontosabb most az, hogy kövesse a klub edzéstervét és formában maradjon, emellett pedig további feladatokat is végez saját személyi edzőjének közreműködésével. Tisztában van azzal, hogy ha teszi a dolgát, Zidane számolni fog vele a következő idényben.

Annak ellenére, hogy a Madrid biztosította Jovićot arról, hogy számolnak vele, még mindig vannak találgatások a játékos jövőjével kapcsolatban. Először is azért, mert a vártnál sokkal lassabban tudja megmutatni azt, hogy mi rejlik benne, másodszor pedig azért, mert rengeteg klub érdeklődik iránta. Aztán persze azért is, mert már van valaki, aki belépett a képbe, mégpedig a 19 éves Erling Håland, aki a Real Madrid egyik jövőbeli célpontja. De a koronavírus következtében kialakult gazdasági helyzet azt eredményezte, hogy minden klub (köztük a Real Madrid is) óvatosan költekezik.

A Madridnál biztosak abban, hogy Jović beválik majd. Az AS forrása az alábbiakról tájékoztatta a lap újságíróját: „Luka tökéletes korban van ahhoz, hogy játékosként és emberként is fejlődni tudjon. 2025-ig van szerződése, nagyon bízunk benne. Hosszú listát lehetne írni azokról a játékosokról, akikről 21-22 évesen talán úgy tűnt, hogy megállt a fejlődésük, de 2-3 éven belül top játékosokká váltak.” A blancók tehát bíznak a támadóban, aki eddig 766 perc alatt 2 gólt tud felmutatni Madridban, és bíznak abban, hogy a játékos megmutatja, hogy megérte a 60 millió eurót, amit kiadtak érte.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK