A PSG beszáll az Achrafért folytatott harcba

A Real Madrid marokkói védője rendkívül kelendő a játékospiacon.

Achraf Hakimi egyike a Real Madrid azon, kölcsönben szereplő játékosainak, akiknek el kell dönteniük, hogy harcba szállnak-e a helyükért a Bernabéuban, vagy továbbállnak, rendszeres játékpercek után kutatva. Az egyik klub, amely érdeklődik a sokoldalú marokkói iránt, nem más, mint a Paris Saint-Germain.
 
A 21 éves játékos második évét tölti kölcsönben a Borussia Dortmund együttesénél, és nem szűkölködik ajánlatokban, ha úgy döntene, hogy nyáron távozik Madridból, ahol 2023-ig érvényes szerződése van. 

Achraf

A PSG szeretne jobbhátvédet igazolni, mert minden jel arra mutat, hogy Thomas Meunier távozik a klubtól azt követően, hogy június 30-án lejár a szerződése. Franciaországi értesülések szerint PSG sportigazgatójának kívánságlistáján Achraf Hakimi az első helyen szerepel. A Foot Mercato értesülései szerint Achraf nyitott a francia fővárosba igazolásra. 

A fő problémát maga a Dortmund jelenti, akik szeretnék, ha a játékos még egy idényt töltene náluk, mielőtt visszatér a Bernabéuba, habár ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, a Real Madrid beleegyezése is szükséges. 

Abban az esetben, ha a Real Madrid Achraf eladása mellett dönt, a PSG legnagyobb riválisa a Bayern München lenne. A koronavírus-krízist megelőzően a Real Madridnál úgy döntöttek, hogy az általuk Achrafért kért összeg nem állna nagyon messze a 80 millió eurótól, amit a Bayern Lucas Hernándezért fizetett. 

Azt azonban senki nem meri megjósolni, hogy idén nyáron hogyan fog kinézni az átigazolási piac. 

Amennyiben Achraf úgy érzi, hogy visszatérését követően fontos szerepet tölthet be a Real Madridban, úgy meg kell küzdenie a helyéért Dani Carvajallal, mindezt Zidane vezetése alatt, aki mindig is bízott a fiatal hátvédben. 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK