2021. September 27., Monday

Beckham megkezdte a tárgyalásokat James megszerzése kapcsán

  • Gy. András
  • April 23, 2020, 9:39 a.m.
A Goal értesülései szerint David Beckham szeretné az MLS-ben szereplő csapatában, az Inter Miamiban tudni James Rodríguezt.

A lap úgy tudja, a Real Madrid korábbi középpályása, David Beckham már fel is vette a kapcsolatot a spanyol klub elnökével, Florentino Pérezzel, hogy érdeklődjön a kolumbiai középpályás helyzetéről.

Pérez állítólag nyitott a tárgyalásra, az pedig, hogy az angol klubelnök, akit játékosként még Florentino Pérez igazolt le a Madridhoz a galaktikus érában, remek kapcsolatot ápol a blancók vezetőjével, tovább javít az esélyein James aláírásának megszerzése kapcsán.

James

Miközben Pérez kész meghallgatni az Inter Miami ajánlatát, nem zárkózik el attól sem, hogy James a Bernabéuban maradjon. A 28 éves középpályás mindenesetre nem igazán találja a helyét Zidane kezei alatt, amióta visszatért a két éves kölcsönjátékából a Bayernből. Mindössze 13 alkalommal lépett pályára, miközben 1 gólt szerzett.

James és Beckham első beszélgetése jól sikerült
Az Inter Miamihoz közeli forrásokra hivatkozva a Goal azt állítja, hogy Beckham már beszélt Jamesszel, és bár formális ajánlattétel még nem történt, az első kapcsolatfelvétel jól sült el.

A kolumbiai jelenlegi szerződése 2021 júniusában jár le, a Madrid pedig nem szeretné, ha a következő nyáron ingyen kellene megválnia tőle. A játékos jelenlegi értéke 35 millió euró, ami jóval kevesebb annál a 80 millió eurónál, amit a Real Madrid 2014-ben fizetett érte a nagyszerű vb-szereplését követően.


Hozzászólások

Tabella