Morata: A Real Madridnál is a Calderónról álmodoztam

Érdekes nyilatkozat a Real Madrid utánpótlásában, majd első csapatában is megfordult spanyoltól. Morata egy közösségi oldalon keresztül beszélgetett Fabio Fognini, profi teniszezővel.

„Gyerekként labdaszedő voltam az Atléticónál. Aztán volt egy időszak, amit nem élveztem annyira. Tudod, azt az utat, amit egy srácnak be kell járnia a profivá váláshoz. Bejönnek a képbe az ügynökök, a szponzorok. Hatalmas nyomást éreztem, nem voltam kezdő a meccseken.”

„Gondolkodtam a távozáson. Aztán eltöltöttem egy évet a Getafe együttesénél, és tudod mit? Csodás év volt.”

„Aztán a Real Madridhoz mentem, de az édesapámmal a Calderónba jártunk meccsekre, én pedig arról álmodoztam, hogy ott játszom majd.”

„Sajnos az Atléticón kívül más csapatok mezében kellett pályára lépnem a Calderónban, de én mindig az Atléticóról álmodoztam. A két BL-döntő az Atlético ellen, amit megéltem, örökre megmarad, de most boldogabb vagyok, mint eddig bármikor.”

„A legkeményebb védők? Az egyik ilyen Chiellini. Nem tudom, hogy direkt csinálja-e, de ha találkozunk, mindig teljesen megsemmisít. Sergio Ramos is kemény védő. Ha pedig Virgil Van Dijk jön szembe, az olyan, mintha egy heggyel ütköznél.”

Ezt csak úgy itt hagyjuk:

Morata és Cristiano

MorataMorata

Morata

Morata

Morata

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK