Mi történt a triplázó Juvenil A labdarúgóival?

A MARCA írásából kiderül, hogy mi történt a három éve triplázni tudó Juvenil A vezetőedzőjével, illetve játékosaival. Az U19-es együttesnek sikerült elhódítania a korosztályos bajnoki címet, a korosztályos spanyol kupát, illetve megnyerte a Copa de Campeones Juvenil de Fútbolt is, amely azt dönti el, hogy az adott országból ki indulhat az UEFA Ifjúsági Ligában.

Guti – 43 éves
Miután még egy esztendőt eltöltött a Juvenil A gárdájánál, a volt középpályás a Beşiktaş első csapatánál vállalt edzői feladatokat. Jelenleg ő a vezetőedzője a spanyol másodosztályban vitézkedő Almería egyesületének.

Achraf Hakimi – 21 éves

Guti és Hakimi

A marokkói védő a 2016/18-es idényben egyaránt megfordult a Juvenil A és a Castilla együttesében is. Mindemellett a Real Madrid francia trénerének köszönhetően pályára léphetett a spanyol első osztályban is. Nem sokkal később két éves kölcsönszerződést írt alá a Borussia Dortmund együttesével. Idén nyáron pedig minden esélye megvan arra, hogy visszatérhessen szeretett nevelő egyesületéhez. 

Óscar Rodríguez – 21 éves
A triplázást követő idényben Zidane lehetőséget adott a fiatal középpályás számára, hogy debütálhasson a királyi gárda felnőtt csapatában. Később két évre kölcsönbe került a Leganés együtteséhez. Itt remek teljesítményt nyújtott, így kölcsönszerződésének lejártával már jóval nagyobb reményekkel térhet vissza a Santiago Bernabéuba.

Fede Valverde – 21 éves
Mindösszesen három esztendő telt az az ifjúsági csapat diadalmenete óta, de Valverde már a felnőtt csapatban élheti meg gyerekkori álmait. Ez idő alatt megfordult kölcsönben a Deportivo gárdájánál, illetve várnia kellett egy évet arra is, hogy végleg megugorhassa a francia menedzser által elvárt szintet. Az idei szezonban már egyértelműen kezdőjátékosnak számít a Zinédine Zidane által vezérelt blancóknál.

Luca Zidane – 21 éves

Luca Zidane

A francia a Juvenil A gárdája után pályára léphetett mind a Castillában, mind a királyi gárda első csapatában. Két év után kölcsönbe távozott a Racing Santander együtteséhez, ahol gyakran lehetőséget kapott arra, hogy bizonyíthassa rátermettségét. A hálóőr madridi szerződése idén júniusban fog lejárni.

Manu Hernando – 21 éves
Miután a Castillában folyamatosan sérülések akadályozták a pályafutását, januárban már kölcsönben a Racing Santander gárdájánál szerepelt, ahol így Luca Zidane csapattársává is válhatott.

Fran García – 20 éves
A triplázni tudó együttes megkérdőjelezhetetlen balhátvédje már a második idényét tölti a Castillánál, és várhatóan a következő szezont is Raúl kezei alatt kezdi meg.

Dani Gómez – 21 éves

Dani Gómez

A 2016/17-es idény gólfelelőse jelenleg kölcsönben a Tenerife gárdájánál futballozik. Itt 31 összecsapáson 8 alkalommal tudta megzörgetni az ellenfelek hálóját.

Sergio Díaz – 22 éves
A Paraguayból érkező támadó 2016-ban ötmillió euró ellenében csatlakozott a Real Madridhoz, ugyanabban az esztendőben, mint Fede Valverde. Hatalmas tehetségnek tartották, ennek megfelelően pályára léphetett a királyi gárda felnőtt csapatában, illetve 2017-ben a nemzeti együttesben is. Nem sikerült maradandót alkotnia, így kölcsönben vissza kellett térnie a Cerro Porteño együtteséhez. Éppen ahhoz a klubhoz, amelyet a Real Madrid kedvéért hagyott el még 2016-ban.

Álex Martín – 22 éves

Álex Martín

Néhány esztendő után a Castillából a Leganés gárdájához igazolt. A spanyol klub azonban rögtön kölcsönbe adta őt a Cartagéna együtteséhez, mely jelenleg a harmadosztály küzdelmeiben vesz részt.

Gorka Zabarte – 21 éves
A jobbhátvéd nem tudta beverekdni magát a Castilla kezdőcsapatába, így az előző nyár óta már az Osasunában szerepel. Jelenleg az egyesület B csapatában léphet pályára nap mint nap, amely a Segunda División B-ben szerepel.

Franchu – 21 éves
Miután a Castilla keretének egyik legfontosabb labdarúgójává nőtte ki magát, két alkalommal magára ölthette az első csapat szerelését is a Király-kupa küzdelmei során. 2018 decemberében azonban sajnálatos módon térdsérülést szenvedett, és azóta is sérülések hátráltatják.

Mink Peeters – 21 éves

Mink Peeters

A volt Ajax-tehetség eddigi pályafutását balszerencsés sérülések, és rosszul sikerült kölcsönszerződések jellemzik. Miután megfordult a VVV-Venlo, az Almere City, Lleida együttesében is, 2019-ben intett búcsút végleg a blancóknak a szerbiai FK Čukarički kedvéért. Jelenleg a holland Volendam csapatában szerepel.

Martín Calderón – 21 éves
A Guti által irányított Juvenil A gárdájának egyik legtöbbször szerepeltetett középpályása volt. A Castillánál a második idényét tölti, és egyelőre erősen megszenved azért, hogy Raúl bizalmát elnyerhesse.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK