Karius: Sosem használtam kifogásként az agyrázkódást

A Liverpool német kapusa, aki jelenleg a Beşiktaşban szerepel kölcsönben, a Real Madrid elleni BL-döntő történéseiről beszélt egy interjúban.

A döntő utáni reakciók: „Halálos fenyegetéseket kaptam. De nem vettem őket komolyan. Névtelenül jöttek olyanoktól, akik sosem mutatták meg az igazi arcukat a profiljaikon. Amikor az emberek szemtől szemben állnak velem, nem mondanak ilyeneket.”

Rémálmok: „Utólag visszatekintve talán előbb kellett volna elmondanom az embereknek, hogy mi történt. Egy Sergio Ramosszal való ütközés után agyrázkódásom volt, ami hatással volt a látásomra. Ezt későbbi tesztek igazolták. Először megörültem, amikor kiderült, de nem akartam, hogy kikerüljön az információ a nyilvánosság elé. Amikor hivatalosan is megerősítették, nagyon sok támadás ért. Én sosem használtam ezt kifogásként. De amikor az emberek olyasvalakin nevetnek, akinek komoly fejsérülése van, azt nem tudom megérteni.”

Karius

Közösségi média: „Ha elolvasod az összes ezzel kapcsolatos posztot, napokig nem tudsz aludni. Őrület, hogy az emberek névtelenül milyen sértéseket, válogatott szitkozódásokat, rasszista megjegyzéseket tesznek. Ha ezek között vannak halálos fenyegetések, személyeskedő fenyegetések, az már átlépi a határt.”

A jövő: „Nem beszélek találgatásokról. 2022-ig szerződésem van a Liverpoollal. Jelenleg az aktuális idényemre koncentrálok a Beşiktaşsal. Túl korai lenne bármit is mondani a nyárról. Különösen úgy, hogy senki nem tudja, mi fog történni a koronavírus kapcsán.”

Kapcsolat a Liverpoollal: „A kapusedzővel heti kapcsolatban vagyok. Ő a fő kontaktom. De néha beszélek Jürgen Kloppal és a többiekkel is.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK