2021. June 24., Thursday

Marcelo, Benzema és a jelenleg elérhetetlennek tűnő álom

  • K. Matyi
  • April 15, 2020, 4:08 p.m.
Karim Benzema és Marcelo a klub kiemelkedő alakjai közé tartoznak. Karrierjük nagy részét a blancók kötelékében töltötték, most pedig újabb kihívás elé néznek. Vajon meg tudják dönteni Roberto Carlos rekordját?

Marcelo és Karim Benzema a Real Madrid legendás alakjai közé tartoznak, azonban nem elégednek meg ezzel: mindketten szeretnének még előrébb kerülni a klub örökrangsorában, ami a lejátszott mérkőzéseket illeti.

A top 10-ben többnyire spanyol játékosok szerepelnek, mindössze egy külföldi áll a francia és a brazil előtt, hiszen a hetedik helyet elfoglaló Roberto Carlosnak 527 mérkőzés jutott a blancók mezében, 22-vel megelőzve honfitársát és 26-tal a veterán támadót.

Marcelo and Karim Benzema

Raúl González (741), Iker Casillas (725), Manolo Sanchís (655), Sergio Ramos (640), Fernando Hierro (587) és Guti (542) alkotják az első hat helyezettet, a nyolcadik pozíciót elfoglaló Michel pedig 508 találkozón vett részt, éppen csak, hogy megelőzve így Marcelót és Benzemát.

A futballt körülvevő bizonytalanság miatt azonban nem lesz esélyük mostanában arra, hogy mérkőzéseik számát gyarapítsák. Ez mindenképp ellenük szól. Ha bármelyikük is arról álmodik, hogy a legtöbb pályára lépéssel rendelkező külföldi játékossá válik a Real Madridnál, reménykedniük kell abban, hogy a járványhelyzet minél hamarabb véget ér.


Hozzászólások

Tabella