Cassano: Bocsánatot kérek Capellótól

Antonio Cassano nyilatkozott a Real Madridnál töltött idejéről, felidézte a Fabio Capellóval való összetűzéseit, és beszélt a támadóharmadban jelentkező versenyről is.

Az olasz támadó mindig is megosztó személyiség volt, aki sosem rejtette véka alá véleményét. Elismerte azonban, hogy hibázott, amikor elveszítette a fejét akkori edzőjével, Fabio Capellóval szemben, és bocsánatot is kért mesterétől.

„Don Fabio Capellóval az egyik legjobb előszezonomon voltam túl” – mondta egy élő chatben, melyen ott volt a felesége, Carolina Marcialis is.

„10 kilót fogytam, így 82-t mutatott a mérleg. Az idény kezdetén szerepeltem az első két meccsen, de a harmadikon nem játszatott, én pedig dühös lettem rá. Bocsánatot kell kérnem Capellótól ezért.”

Cassano nem fukarkodott David Beckham dicséretével sem, szerinte az angol játékos a pályán és azon kívül is kitett magáért.

Antonio Cassano

„David Beckham nagyszerű futballista volt, de mindenekelőtt nagyszerű ember is” – mondta. „Egy rocksztár volt, akit a világ minden táján ismertek, de ő szerény maradt.”

„Jobban néztem ki, mint ő” – tette hozzá egy nevetés kíséretében.

A támadónak keményen meg kellett küzdenie a helyéért a Santiago Bernabéuban, hiszen Ronaldo és Ruud van Nistelrooy is a csapat tagja volt.

„Van Nistelrooy minden idők egyik legerősebb csatára volt, de a Realnál nem játszott sokat, mert Ronaldo fenomenális volt.”

„Ronaldo egy másik világból származott.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK