Iker Casillas: Egy napon majd szeretnék hazatérni a Real Madridhoz

A legendás spanyol hálóőr beszélt arról, hogy egy napon szívesen hazatérne majd a Santiago Bernabéuba. A 38 esztendős Casillas jelenleg a Spanyol Labdarúgó-szövetség elnöki posztjáért verseng, Luis Rubiales kihívójaként.

„Más szerepben visszatérni a Real Madridhoz? Természetesen vágyódom arra, hogy újra a klubot szolgálhassam” – mondta el Iker Casillas a spanyol Youtube-sztárnak, DjMarioonak.

„Madrid az otthonom, még akkor is, ha öt évig távol voltam. 25 esztendőt töltöttem el az egyesületnél, ennél nyilvánvalóbb kötelék nem létezik. Biztos vagyok benne, hogy egy napon ismét szoros kapcsolatba kerülök majd a királyi gárdával.”

Az elmúlt két idényben a csapatot számos kritika érte azért, mert a játékosok nem tudták ismét azt a formájukat nyújtani, mint amit a 2016 és 2018 közötti Bajnokok Ligája-menetelés során. A legendás hálóőr szerint némelyik kritika meglehetősen jogtalan.

Casillas a Bajnokok Ligája megnyerése után

„Miután megnyersz négy Bajnokok Ligája-trófeát, nehéz megtalálni azt az utat, amin továbbfejlődhetsz. Követelőzővé váltunk ezzel a Real Madriddal szemben.”

A blancók jelenlegi keretében van egy olyan labdarúgó, akiről Casillas rendkívül elfogultan tud csak beszélni.

„Nagyon kedvelem Vinícius Júniort. Ha higgadtabb lesz, és megtanulja kezelni a gyorsaságát, valamint a cselezési képességét, illetve pontosabb lesz a befejezéseknél, akkor nagyszerű labdarúgó válhat belőle.”
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK