Hivatalos közlemény: Költségcsökkentés

A klub hivatalos tájékoztatása a játékosok, edzők és igazgatók döntéséről.

A futball- és a kosárlabda szekció játékosai (a kapitányok által képviseltetve) és edzői, továbbá a klub különböző részlegeinek főigazgatói megegyeztek arról, hogy önkéntesen csökkentik az erre az évre vonatkozó díjazásuk mértékét ennek az évnek a vonatkozásában 10% és 20% közötti mértékben, attól függően, hogy a körülmények miként alakulnak a 2019/2020-as, jelenleg felfüggesztett idény tekintetében.

Ez a játékosok, edzők és alkalmazottak  által meghozott döntés elkerülhetővé teszi azt, hogy a klub többi dolgozójának komoly anyagi következményekkel kelljen számolniuk, és hozzájárul a szervezet gazdasági stabilitásához, tekintettel a jelenlegi helyzethez köthető bevételkiesésre, amely a versenysorozatok felfüggesztéséből adódik, legnagyobb részben a reklámbevételektől való elesés következményeként.

A klub gazdasági bizottsága határozottan üdvözli a döntést, amit felelősségteljesnek és példásnak titulál.

A Real Madrid büszke mindazokra, akik ezt a nagy családot alkotják, büszke a megingathatatlan értékekre, amelyek őket jellemzik, és amelyek ezekben a nehéz időkben kiemelten fontosak.

Ugyanakkor a Real Madrid, a klubtagok és a szurkolók is szeretnék szeretetükről és együttérzésükről biztosítani azokat, akik közvetlenül érintettek ebben a betegségben, ami sújt minket, és különösen azokat, akik elvesztették egy családtagjukat vagy szerettüket.

A klub gyors felépülést kíván minden betegnek, és szeretné legmélyebb háláját kifejezni mindazok irányába, akik alapvető, példaértékű és felelősségteljes szerepben harcolnak a COVID-19 ellen.

A Real Madrid azzal a meggyőződéssel ajánlja fel támogatását és erejét, hogy együtt minden bizonnyal túljuthatunk ezen a nehéz időszakon.

Korábbi cikkünkben foglalkoztunk azzal, hogy ez milyen mértékű megtakarítást jelent. Ezt ide kattintva elolvashatod.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…