Casemiro: Csak arra gondolunk, hogy legyőzzük a koronavírust

A középpályás fiatal szurkolókkal beszélgetett a Save the Children Alapítvány jóvoltából, és értékelte a kialakult helyzetet.

A blancók középpályása, Casemiro online beszélgetett néhány fiatal szurkolóval a Save the Children Alapítvány szervezésében, és kitért a koronavírus miatt kialakult helyzetre is, hiszen a betegség miatt minden sporteseményt és versenyt felfüggesztettek, vagy töröltek.

„Nehéz időket élünk, de el kell végeznünk a feladatunkat, ami jelenleg az, hogy maradjunk otthon és segítsünk úgy, ahogy csak tudunk, követve a hatóságok előírásait” – mondta a brazil játékos, akit a Real esélyeiről is kérdeztek a bajnokságot és a BL-t tekintve.

„Természetesen meg akarjuk nyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is, de most nem gondolunk erre, csak arra, hogy megnyerjük a koronavírus elleni küzdelmet.”

A brazil válogatott játékos azt is elmondta, hogy fiatalkorában az a Zinédine Zidane volt a példaképe, aki jelenleg az edzéseken és a mérkőzéseken látja el utasításokkal, tanácsokkal.

„Mindig is volt egy példaképem, őt pedig Zidane-nak hívják. Most ő az edzőm, én pedig imádtam, ahogy játszik, hatalmas élmény volt őt nézni, figyelni a mozgását a pályán. Ő volt a legnagyobb inspiráció számomra” – idézte fel a brazil középpályás.

Casemiro

Szép szavakkal illette csapattársait és azt a légkört is, ami az öltözőben uralkodik.

„A csapattársaim tulajdonképpen a második családom, senkit sem kedvelek jobban a másiknál, mindannyian a barátaim, és a fő célunk mindig csak a győzelem. Nincs annál szebb, amikor úgy nyersz, hogy a családod vesz körül.”

A habfehér együttes oszlopos tagja egyik legjobb szezonját futja a csapat játékosaként, az edzői stáb pedig joggal reméli, hogy így fog teljesíteni, amikor a Real Madrid visszatér a pályára.

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK