Modrić 2021-ig a Real Madrid játékosa marad

Az AS szerint a horvát középpályás kitölti a szerződéséből hátralévő időt. Tomás Roncero írása.

Luka Modrić kitölti jelenlegi szerződéses idejét a Real Madriddal, ami azt jelenti, hogy a klub szurkolói 2021 június 30-ig élvezhetik a horvát válogatott kiválóság játékát a híres habfehér szerelésben. A középpályás most 34 éves, és rengeteget vitatkoztak az emberek arról, hogy mikor van itt a megfelelő idő arra, hogy félreálljon, és átadja a helyét a norvég Martin Odegaardnak, aki a 2019/2020-as idény egyik nagy felfedezettje lett a Real Sociedadban. Modrić tudatta az edzői stábbal, hogy ha úgy érzi, nem képes már a legmagasabb szinten teljesíteni, akkor félreáll, és átadja a helyét a fiataloknak.

Modric

Modrić meglehetősen gyengén kezdte az aktuális idényt, azonban ahogy haladtunk előre az időben, folyamatosan javuló tendenciát mutatott. A szerény kezdés ellenére is a kilencedik legtöbbet foglalkoztatott játékos az idényben, Zidane 1904 játékpercet biztosított neki. Casemiro 3120 perccel vezet, őt Ramos (3033), Varane (3001), Benzema (2957), Carvajal (2910), Courtois (2865), Kroos (2702) és Fede Valverde (2068) követi. A sok játékperc ellenére Modrić nem hagyott ki mérkőzést sérülés miatt.

Miután megnyerte a 2018-as Aranylabdát, és bejutott a világbajnokság döntőjébe a horvát válogatottal, a zadari születésű játékos szeretne még egy bajnoki címet is elhelyezni a vitrinjében. A bajnokságot szüneteltették a koronavírus miatt, de a játékos közben segíti szülővárosát, és 100000 Eurót adományozott a vírusfertőzés elleni küzdelemre Zadarnak.

A kiváló játékos szurkolói megnyugodhatnak, tudva, hogy a horvát továbbra is lenyűgözi majd a Bernabéu közönségét a 2020/2021-es idény végéig.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK