Gyászhír: Elhunyt Goyo Benito, a Yé-yé korszak legendás hátvédje

Elhunyt Goyo Benito, a Real Madrid korábbi kiváló futballistája. A klub hivatalos közleményben emlékezik meg a Yé-yé korszak legendás hátvédjéről.

A Real Madrid egyesülete szeretné kifejezni együttérzését és részvétét a futballista felesége, Paula, valamint gyermekei, Patricia, Rubén és Alejandro, továbbá minden szerette és családtagja felé. Ez a részvétnyilvánítás minden madridistát képvisel a világ összes pontjáról.

Goyo Benito

Goyo Benito tökéletes megtestesítője volt klubunk értékeinek. 13 idényen keresztül viselte a habfehér mezt. Ezen időszak alatt – beleértve az együttes akadémiáján eltöltött éveket is – hat alkalommal emelhette magasba a bajnoki trófeát, valamint öt alkalommal nyerte meg a spanyol szuperkupát. Azon labdarúgók közé tartozott, akik a Yé-yé korszakban értek el hatalmas sikereket. 420 alkalommal lépett pályára a Real Madrid kötelékében, továbbá 22 alkalommal ölthette magára a nemzeti címeres mezt is.

A királyi gárda támogatta Benitót a betegsége elleni küzdelemben. Ez a harc több mint 10 évig tartott.

A Real Madrid családja ma gyászol, mivel a klub történelmének egyik legnagyszerűbb hátvédjére emlékezünk.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…