Cannavaro és Casillas az Instagramon talált egymásra

Fabio Cannavaro Iker Casillasszal folytatott beszélgetése során kitért néhány, a jövőre vonatkozó kérdésre is, néhol egészen érdekes jóslatokat téve. A Guangzhou Evergrande edzője és a legendás spanyol hálóőr az Instagramon talált egymásra, élő videóban beszélgettek őket érintő témákról.

Casillas a Spanyol Labdarúgó-szövetség elnöki pozíciójára pályázik, és a korábbi olasz válogatott hátvéd – aki három éven át volt a csapattársa Madridban – hisz a sikerében.

„Te leszel a szövetség elnöke, én pedig a Real Madridot fogom edzeni” – viccelődött Cannavaro.

„Meglátjuk, melyikünk lesz elég bátor ahhoz, hogy elérje a kívánt pozíciót” – válaszolta erre a spanyol legenda.

„Gratulálnom kell Zizounak” – tette hozzá Cannavaro. „Ahogy az öltözőt kezelte, a klubot, a szurkolókat… nagyszerű. Különleges módon birkózott meg a helyzettel.”

„Nagyon hasznosnak találom, hogy Kínában edzősködöm, mert így tudom fejleszteni a saját rendszerem. Az emberek sok mindent kérdeznek a játékoskarrierem miatt.  Most már magabiztos vagyok, és bízom a módszeremben. Készen állok arra, hogy visszatérjek Európába. De még meglátjuk, hogy mi lesz, mert a Guangzhou nagyon elégedett velem.”

„Te (Casillas) nem kedveled az egyszerű dolgokat, te a labdarúgó-szövetség elnöke szeretnél lenni.” – folytatta gondolatait az olasz világbajnok.

„Vannak új ötleteink, de a név nem nyeri meg a választásokat” – mondta erre San Iker. „A választások kemények, nekünk pedig össze kell gyűjtenünk a szavazatokat.”

Casillas and Cannavaro

A két veterán ezután azon vitázott, hogy melyikük vitrinje csillog szebben, kinek vannak értékesebb trófeái azokból az időkből, amikor még csapattársak is voltak a spanyol fővárosban. Cannavaro 2006 nyarán friss világbajnokként érkezett Madridba, Casillas erre felhozta, hogy olasz csapattársa egészen addig nem volt hajlandó elismerni az elért eredményeit, amíg fel nem emelte a legrangosabb serleget a futball történetében.

„Emlékszem, hogy amikor Spanyolország 2008-ban Európa-bajnok lett, még azt mondtad: ’Nem. még nem nyerted meg a legnagyobb és legrangosabb díjat a futball világában” – mondta Iker az élő videóban.

„Két évvel később [amikor Spanyolország a világ trónjára ült fel] az első két ember, akit felhívtam Roberto Carlos és Fabio Cannavaro volt, és azt mondtam neked: elértem a te szintedet, és túl is szárnyaltalak!”

Cannavaro azonban ragaszkodott saját elképzeléseihez és megemlítette volt csapattársának, hogy azért Aranylabdát még nem kapott. Az olasz hátvéd 2006-ban nyerte el a rangos díjat, amit abban az időben sokan megkérdőjeleztek.

„Igen, tudom” – válaszolta erre Casillas, majd viccesen folytatta: „De azért adták neked az Aranylabdát, mert csukva volt a szemük.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK