Hazard és Asensio: Ingyen érkezik a nyári erősítés Madridba

A labdarúgás világa egy egészen megváltozott átigazolási piacot fog látni idén nyáron, a költekezés jóval alacsonyabb mértékű lesz, de a Real Madrid háza táján elégedetten dörzsölhetik a tenyerüket az emberek.

Eden Hazard és Marco Asensio személyében két olyan játékos fog visszatérni, akik eddig egészségügyi okok miatt nem játszhattak, és úgy fognak új igazolásként hatni, hogy közben nem kell rájuk pénzt költeni. 

A Real Madridnál bizonyosak afelől, hogy ez a páros hatalmas befolyással lesz a mutatott játékra, ha ismét a pályán lesz, és segíthet megoldani a csapat gólszerzési problémáit. A spanyol és a belga támadóval a soraik között a klubnál úgy gondolják, hogy idényenként 25 góllal termékenyebb lesz a támadójáték.

Hazard és Asensio

A két játékos akár már a jelenlegi idény során is visszatérhetne, már ha lesz egyáltalán folytatása a szezonnak, de ezzel nem igazán foglalkoznak most a klubnál, inkább arra koncentrálnak, hogy a páros jó formában legyen a 2020/21-es idény kezdetére. 

Hazard még mindig a rehabilitáció első fázisában van a márciusi műtétét követően, a Real Madridnál pedig gondoskodnak afelől, hogy minden rendben legyen a felépülését illetően. 

Asensiónak már nem sok gondja akad az egészségi állapotával: teljesen felépült a keresztszalag-szakadásából, és az idény felfüggesztése előtt már Valdebebasban dolgozott. 

A két játékos visszatérésével Zinédine Zidane támadósora hatalmas erősítést fog kapni, ráadásul teljesen ingyen.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK