A B-terv: Pierre-Emerick Aubameyang

Brit sajtóértesülések szerint Zinédine Zidane tájékoztatta az Arsenal támadóját a lehetséges transzferről.

Az Arsenal sztárja, Pierre-Emerick Aubameyang a Real Madrid egyik nyári célpontja. Zinédine Zidane, a királyi gárda mestere tájékoztatta a gabonit a klub vele kapcsolatos nyári terveiről. A támadó teljesítményét több topcsapat is figyelemmel követi, ráadásul szerződése utolsó évébe lép ezen a nyáron.

A 30 éves játékos újabb remek szezont tudhat magáénak az Arsenal színeiben, minden sorozatot figyelembe véve 20 alkalommal talált eddig az ellenfelek kapujába.

Zidane nyáron bővíteni szeretné opcióit a támadóharmadban, különösen Luka Jović csalódást keltő teljesítménye után: a szerb támadó mindössze két bajnoki találatot kapart össze debütálása óta.

Pierre-Emerick Aubameyang

Az észak-londoni együttes nehéz döntés előtt áll a játékos jövőjét illetően: vagy folytatják a szerződéshosszabbítási tárgyalásokat, ezzel kockáztatva azt, hogy a támadó ingyen távozik a klubtól, vagy a következő átigazolási időszakban megválnak a gaboni gólvágótól.

Azonban a Real Madridnak is vannak további célpontjai, köztük a Borussia Dortmund remek formában lévő csatára, Erling Håland, valamint Sadio Mané, a Liverpool sztárja. Zidane amolyan „B-tervként” számolna Aubameyanggal arra az esetre, ha nem sikerülne megszerezni a korábban felsorolt játékosok valamelyikét.

Nem csak a királyi gárda érdeklődik a támadó iránt, a Barcelona és a Manchester United is a kérők között szerepel.

Forrás: Daily Express
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK