Achraf a Chelsea célkeresztjében

Angol lapértesülések szerint Achraf Hakimi az idény során mutatott nagyszerű játékával felkeltette a Frank Lampard vezette Chelsea érdeklődését. A marokkói hátvéd jelenleg a Dortmund csapatában szerepel kölcsönben, a jövője pedig egyelőre nem tisztázott Madridban.

A Mirror információi szerint a Chelsea a Real Madridnál érdeklődik Achraf Hakimi jövőjét illetően. A 21 éves hátvéd a Borussia Dortmund csapatánál töltötte az idény eddigi részét, és a Bundesliga egyik legkiemelkedőbb játékosa volt.

A Real Madrid és a Dortmund megegyezése értelmében a kölcsönszerződés nem tartalmaz vételi opciót, így a marokkói játékos az idény végén vagy visszatér nevelőegyesületébe, vagy válogat az érte érkező ajánlatok közül – márpedig azokból minden bizonnyal bőségesen akad majd.

Achraf egyik legnagyobb kérője a Chelsea lehet. A Lampard által vezetett kékek vezetősége már fel is vette a kapcsolatot a Real Madriddal, ám a királyiak képviseletének üzenete egyértelmű volt: semmilyen döntést nem fognak hozni az idény lezárulta előtt.

A Real Madrid eredeti terve az volt, hogy Achraf is az első keret teljes értékű tagja lesz a következő idénytől, de a végleges döntést Zinédine Zidane-nak kell meghoznia.

Ha a vezetőség és Zizou végül úgy dönt, hogy nem tart igényt a marokkói szolgálataira, akkor a Chelsea mellett a Bayern München is célállomás lehet a mindkét szélen bevethető hátvéd számára, hiszen a német gigász is élénk érdeklődést mutat iránta.

Ha hinni lehet a híreknek, a játékos ügynöke és a Real Madrid képviselete februárban találkoztak egymásról, hogy egyeztessenek Achraf jövőjéről. A játékos menedzsere egyértelművé tette a találkozó során, hogy ügyfele csak akkor szeretne a spanyol fővárosban maradni, ha tudják számára garantálni a rendszeres játéklehetőséget.

Hakimi jelenlegi szerződése egyébként 2020 júniusáig érvényes a királyi gárdánál, a kivásárlási ára pedig 50 millió euróban lett rögzítve. A Dortmund együttesében összesen 37 mérkőzésen léphetett pályára a jelenleg is futó szezonban, ezeken 7 gólig és 10 gólpasszig jutott.

Forrás: mirror.co.uk
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK