Egy kemény, meggondolatlan szerelés Cristiano ellen, és viszlát első csapat

A MARCA elindított egy sorozatot, amelyben futballal kapcsolatos anekdotákat írnak le. A legújabb részben azt elevenítik fel, hogy miként került távol Manu Hernando a Real Madrid kezdőcsapatától. A cikkben a spanyol védő Cristiano Ronaldóval szemben elkövetett, félre sikerült szerelési kísérletét elevenítik fel.

A 2017/18-as szezon utolsó felében a Real Madrid újra lecsúszott a spanyol bajnoki címről, de a nagy menetelés a Bajnokok Ligájában nem maradhatott el.

Egy átlagos tréning vette kezdetét a Valdebebas edzőközpontjában, amikor is Zinédine Zidane két csoportra különítette el a játékosait.

Az edzőmérkőzés egyik pillanatában Cristiano Ronaldo és Manu Hernando úgy döntöttek, hogy megküzdenek egy elveszettnek hitt labdáért. Az akadémista késő érkezett, és a portugál ennek következtében a földre került. Ronaldo nem rejtette véka alá a dühét, de a fiatal spanyol bocsánatot kért, és a játék folytatódhatott tovább.

Hernando

Ez volt Hernado utolsó edzése az első csapattal, hiszen Zidane többször nem hívta fel a felnőttekhez.

Ronaldo a következő nyáron Torinóba költözött, de a középső védő sérülés miatt így is kénytelen volt kihagyni a Real Madrid előszezonját az Egyesült Államokban.

2020 januárjában kölcsönbe került a Racing de Santander egyesületéhez, ahol megkérdőjelezhetetlenül a gárda kezdőcsapatának oszlopos tagjává vált.

Hernando – akinek 2021-ben jár le a szerződése a blancókkal – nem hivatalosan 2017 nyarán debütált a királyi gárdában, egy Manchester United elleni barátságos találkozó során.

Ha szeretnél hasonló, érdekes történeteket olvasni, itt van még Drenthe, vagy épp Seedorf esete.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK