Sergio Ramos: Mindnyájunknak segítenünk kell

Sergio Ramos a nyilvánosság előtt beszélt arról, hogy együttműködik az UNICEF-fel annak érdekében, hogy legyőzhessék a koronavírus járvány terjedését. A kapitány szavaiból kiderül az is, hogy a Real Madrid egyesülete már a kezdetektől fogva elkötelezett a kialakult helyzet mihamarabbi megoldásában.

A Real Madrid kapitánya elárulta, hogy csapattársaival és az egész klubbal együtt pénzügyileg támogatnak egy kezdeményezést, mely segít a kórházak orvosi szállítmánnyal történő ellátásában.

„Az UNICEF nagykövete vagyok, így az ő csatornáikon keresztül tennünk kell valamit, hogy segítsünk.” – mondta el az El Hormiguerónak.

„Az UNICEF elkötelezett abban, hogy orvosi szállítmánnyal lássa el a kórházakat, amelyek a pénteki napon fognak megérkezni.”

„Egy nagyon fontos hozzájárulást tettünk, a kollégáim és a klub is közreműködik az UNICEF munkájában. Mindnyájunknak segítenünk kell.”

Ramos egyértelművé tette azt is, hogy az egyesület mindent elkövetett annak érdekében, hogy megóvja a futballistákat a kialakult járványügyi helyzetben.

„A Real Madrid már a kezdetektől fogva nagyon komolyan vette az egészet, és karanténba küldtek minket. Ezután edzésgyakorlatokkal, táplálkozási programmal és levezető feladatokkal látták el mindnyájunkat. A labdarúgás csak másodlagos, és ha majd visszatérünk, akkor is jelen helyzetben a legkevésbé fontos tényező lesz.”

Sergio Ramos

A spanyol kapitány beszélt a feleségével és gyermekeivel töltött mindennapjairól is.

„A legkisebb és a legnagyobb gyerkőc néha az őrületbe kerget minket, amikor ágyba akarjuk dugni őket.” – viccelődött.

„Sergiónak– a legidősebb fiúnknak – próbáljunk elmagyarázni, hogy milyen komoly dologról is van szó a jelenlegi helyzetben.”

„Eleinte mindez úgy tűnhet, mint egy nyaralás. A megszokott napi rutinjuk megváltozott egy kicsit, és sokszor velünk együtt alszanak el az ágyban. De most, ahogy az idő egyre inkább telik, próbáljuk nekik elmagyarázni, hogy mi is történik a nagyvilágban.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK