A Real Madrid is segít a koronavírus elleni küzdelemben

A Real Madrid az egészségügyet támogatja a harcban. A kezdeményezést Madrid autonóm közösségének elnöke, Isabel Díaz Ayuso jelentette be a közösségi hálón.

A Real Madrid egészségügyi eszközök adományozásával veszi ki a részét a koronavírus elleni küzdelemből. A spanyol főváros a járvány egyik epicentrumának számít, a fertőzések mellett a halálozások száma is igen magas.

Madrid autonóm régiójának elnöke, Isabel Díaz Ayuso – aki maga is megfertőződött és éppen lábadozik a betegségből – a Twitteren tett közzé egy bejegyzést, melyben megköszönte a fővárosi klub segítségnyújtását.

„Köszönet a Real Madridnak a jelentős adományért, melynek segítségével tovább küzdhetünk a koronavírus ellen és életeket menthetünk. Florentino Pérez megerősítette, hogy a klub nagy mennyiségű egészségügyi eszközt fog adományozni.”

A madridi játékosok is akcióban

A Real első csapatának játékosai ugyan otthon ragadtak, mégis követik az eseményeket annak érdekében, hogy anyagi támogatást nyújthassanak azoknak a területeknek, amelyeknek gazdasági segítségre van szüksége a járvány elleni harcban. A hétfői hírek szerint szakértők azt tanácsolták a kerettagoknak a magánakciók kapcsán, hogy bizonyosodjanak meg róla: olyan helyekre küldenek adományokat, amelyek sürgős segítséget igényelnek.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK