2020. April 2., Thursday

Milan Jović: Ha a fiamnak börtönbe kell mennie, akkor be fog vonulni

  • Gy. András
  • March 22, 2020, 4:40 p.m.
Luka Jović édesapja már nem először szólal meg fia ügyével kapcsolatban a médiában, ezúttal az vezetett idáig, hogy felmerült annak lehetősége, hogy a fia akár börtönbe is kerülhet. Milan Jović ezúttal egy szerb lap, a Puls Online munkatársával beszélgetett.

Kritikák, amiért Luka Szerbiába repült: „Két tesztet is elvégeztek rajta, mindkettő negatív lett. Mindenesetre amiről beszélnek, az csak egy félreértés volt, nem tudta, hogy nem hagyhatja el az országot. Úgy gondolta, hogy miután negatív lett a tesztje, erre lehetősége van.”

Börtönbüntetés: „Most úgy állítják be, mint egy bűnözőt. Ha börtönbe kell mennie, akkor be fog vonulni. Ha bűnös abban, hogy tévedett, akkor teljes mértékben egyet kell értenem a szerb elnökkel és miniszterelnökkel. El fogom fogadni a döntésüket, de csak akkor, ha valóban bűnös. Megérkezett Belgrádba, és azonnal elkülönítette magát a lakásában. A fotók, amiken az látszik, hogy kint van valahol, és jól érzi magát, Spanyolországban készültek, hónapokkal ezelőtt.”

Jovic

Nem a barátnője születésnapjára utazott:Luka azért jött Szerbiába, hogy a családjával legyen. Nem Sofia miatt. A legközelebbi, legkedvesebb hozzátartozóival akart lenni Szerbiában.”

A család támogatja: „Családként teljes mértékben mögötte állunk a döntése kapcsán. Ha az emberek kritizálni akarják, akkor azt civilizált formában kellene megtenniük. Ez nekem nem fáj, hiszen tisztában vagyok az igazsággal. Felnagyították a dolgot, csupán félreértés az egész.”

A játékossal kapcsolatos történésekről itt olvashatsz bővebben.
 


Hozzászólások

Tabella