Kroos: Sok WC-papírom van itthon

A német középpályás a PRO7 csatorna, "Late Night Berlin" műsorában nyilatkozott FaceTime-on keresztül.

Miután a Real Madrid kosárlabdázójának, Trey Thompkinsnek pozitív lett a koronavírus-tesztje, a klub minden játékosnak önkéntes karanténba kellett vonulnia. Toni Kroos családjával tölti a mindennapokat madridi otthonában, innen jelentkezett be videón keresztül a német műsorba.

Ahogy minden csapattag, Kroos is folyamatosan tartja a kapcsolatot a klub orvosaival. Naponta többször beszélnek, hogy teljes képet kapjanak egészségügyi állapotukról a karantén ideje alatt is, illetve így próbálják kiszűrni minnél korábban az esetleges tüneteket. A legapróbb furcsaságot is jelenteniük kell az orvosok felé.

Kroos megerősítette, azért nem minden a foci. "Nem unatkozom futball nélkül, de gondolom ez nem meglepő három gyerekkel. Sohasem unalmas itthon lenni velük. Akárhogy is, a lényeg, hogy mindannyian jól vagyunk, jól érezzük magunkat, nincsenek tüneteink" – mesélte Toni, akinek a jólmegszokott humora sem tűnt el. "Amióta itthon vagyok, több frizurát is kipróbáltam, de csak a feleségem kedvéért, a gyerekek miatt pedig sok tésztát eszem. És ami még fontos, rengeteg WC-papír van itthon".

Egy kicsivel komolyabbra fordult a beszélgetés, amikor az Európa-bajnokság lehetséges elhalasztásáról kérdezték (azóta már hivatalos, hogy 2021-ben rendezik meg a tornát – szerk. kieg.): "Jelenleg teljesen mindegy, mikor lesz az EB. Most a legfontosabb, hogy megszabaduljunk ettől a láthatatlan ellenségtől, és az életünk minél előbb visszatérjen a normális kerékvágásba. Rengeteg dolog van, ami sokkal nagyobb probléma, mint az, hogy tudunk-e focit nézni".

Kroos a második Real Madrid játékos, aki nyilatkozott a médiának a karantén kihirdetése óta. Korábban Luka Jovic mesélt arról, hogy ugyanazokat az eszközöket használta, mint Thompkins, de nincsenek tünetei.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK