Bale: Élet a Real Madrid után

Úgy tűnik Gareth Bale nem aggódik a kevés játéklehetőség miatt, és már a pályafutása utáni jövőjét tervezgeti. A walesi szélső az Elevens bár után újabb szórakozóhely megnyitását tervezi Cardiffban.

Gareth Bale február 26 óta nem lépett pályára, akkor is mindösszesen 15 percet játszott a Manchester City egyesülete ellen. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a pályán kívül annál aktívabb a walesi támadó.

Bale újabb közösségi tér nyitását tervezi Cardiffban
Akárcsak Cristiano Ronaldo a hotelekkel, Pique a Davis-kupával, a walesi is a futballon kívüli jövőjét tervezgeti. Nem meglepő módon útjai a golfhoz és a vendéglátás felé vezetnek. Bale ugyanis a második szórakozóhelyének megnyitását tervezi az Elevens névre hallgató cardiffi bárja után. A Par 59 a hírhedt ’Wales, golf, Madrid’ szlogenből pedig két elemet is reprezentálna. Az új szórakozóhely Cardiff szívében helyezkedne el, és minigolf pálya is található lenne benne. Bale a Wales Online számára adott nyilatkozatában beszélt az új ötletéről.

Bale ünneplése

„Mindig a futballra koncentráltam, sosem ittam sokat, így elég kevésszer mozdultam ki.” – jegyezte meg a walesi. „Éppen ezért gondoltam úgy, hogy belefogok ebbe a vállalkozásba, hiszen a Par 59-ben olyan emberekkel tudsz megismerkedni, akik szeretnek szórakozni.”

„Ez a hely mindenkit összehoz, és mindenkinek lehetőséget nyújt arra, hogy jól érezze magát, ahelyett, hogy csak elmenjen valahova és jól berúgjon. Éppen ezért hoztuk létre ezt a szórakozóhelyet, itt mindenki kikapcsolódhat, attól függetlenül, hogy szeretne-e inni, vagy csak golfozni szándékozik kicsit.”

A 30 éves futballista egyre több ehhez hasonló tervét szeretné megvalósítani a labdarúgástól való visszavonulásához közeledve.

„Nem fogok örökké futballozni, így érdekelteknek kell lennünk ilyen dolgokban is. Különösen igaz ez Walesre, hiszen sok mindent vissza szeretnénk adni annak a városnak, ahol születtem, valamint elő szeretnénk segíteni Cardiff növekedését, amennyire csak tudjuk.”

Gareth Bale

„Létrehozva az Elevens és a Par 59 névre hallgató szórakozóhelyeket, abban reménykedünk, hogy izgalmasabbá tehetjük a várost a fiatalok és azon emberek számára, akik helyben szeretnének szórakozni. Ha azt látjuk, hogy újabb lehetőségek adódnak a lakosok számára, akkor fel fogjuk venni a versenyt, és fejleszteni fogjuk ezt a vállalkozást.”

Bale és a legtöbb futballista Európában jelenleg a kényszerpihenőjét tölti, hiszen a bajnokságokat szinte kivétel nélkül felfüggesztették a koronavírus terjedése miatt.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK