2022. December 1., Thursday

A penamadridista.hu figyelemfelhívása a koronavírussal kapcsolatban

  • A penamadridista csapata
  • March 14, 2020, 6:11 p.m.

Kedves Olvasóink! Kedves Madridisták!

Mint bizonyára mindenki számára ismeretes, Magyarországon 2020. március 11-ével veszélyhelyzet lépett életbe a koronavírus járvány miatt. A magyar kormány azóta is számos intézkedést foganatosított, és biztosak vagyunk abban, hogy az elkövetkezendő időszak is erről fog szólni. Mind a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület, mind pedig a penamadridista.hu szerkesztősége fontosnak érzi, hogy a lehetőségeinkhez mérten megszólítsunk benneteket a témában, és kérjük az együttműködéseteket.

A legfontosabb, hogy most mindenki felelősen, a közösség érdekeit is szem előtt tartva élje a mindennapjait. 

  • Aki az élethelyzetéből adódóan megteheti, maradjon otthon! Kerüljétek a beltéri és kültéri rendezvényeket, akkor is, ha azok 99 és 499 fősre vannak meghirdetve… Csak akkor mozduljatok ki, ha feltétlenül szükséges. Mindenkinek, akinek a munkájából adódóan továbbra is helyt kell állnia, hatalmas köszönet jár. Tartsatok ki!
  • Vigyázzatok az idős rokonaitokra, ismerőseitekre, hiszen a jelenlegi információk alapján ők azok, akik legnagyobb veszélynek vannak kitéve. Ha lehet, most egy kicsit többször hívjátok fel őket telefonon.
  • Tartsátok be a hivatalos szervek felhívásaiban szereplő szabályokat, tegyetek eleget a kéréseiknek, hiszen ezeknek a célja a vírus terjedésének visszaszorítása, lelassítása.
  • Ne pánikoljatok, és ne terjesszetek álhíreket!
  • Vigyázzatok magatokra, vigyázzatok a családotokra!

És ne feledjétek, ez a saját érdeketek, a családotok érdeke, a barátaitok érdeke, a szomszédotok érdeke, a mentős érdeke, a boltos érdeke, a pék érdeke, a rendőr érdeke, mindenki érdeke.

Mi, mint a penamadridista.hu szerkesztősége, azt tudjuk ígérni, hogy azoknak, akik otthon maradnak, és unatkoznának, igyekszünk folyamatosan olvasnivalót, néznivalót biztosítani, hogy a szeretett csapatunkról szóló hírekkel is tudjuk megtörni az elkövetkezendő időszak napjainak lehetséges monotonitását.

Amellett, hogy új híreket fogunk megjelentetni, javasoljuk a régebbi híreink böngészését is, hiszen rengeteg érdekes cikket találhattok az oldalunkon, amelyekkel máshol biztosan nem találkozhattok, és eddig elkerülhette a figyelmeteket. Kezdetnek bátran ajánljuk az oldalunk „Ajánló” szekcióját, amit a főoldalon találtok.

Hala Madrid!

penamadridista.hu


Hozzászólások

Tabella