Luka Jović: Ugyanazokat a gépeket használtam, mint Thompkins

A szerb támadó egy sérülés miatt a csapattól külön dolgozott a hét elején. Az edzőtermi munka során ugyanazokat a gépeket használta, mint Trey Thompkins, a Real Madrid kosárlabdázója, akinél koronavírusos fertőzést állapítottak meg.

Ahogy arról tegnap is beszámoltunk, a Real Madrid kosárlabda és labdarúgó szekciója, valamint a teljes stáb karanténba vonult, mivel Trey Thompkins pozitív tesztet produkált a nap folyamán. 11:30-kor minden játékos és stábtag elhagyni kényszerült Valdebebast, és a következő 15-20 napban otthon kell maradniuk. Luka Jović egy szerb lap, a B92 megkeresésére reagálva adott rövid interjút, melyben mesélt a tegnapi történésekről.

„A szokásos módon az edzőközpontba mentünk, majd a pályára. Nem sokkal később a klub alkalmazottai is megjelentek, és elmondták, hogy az edzés törlésre került. Közölték továbbá, hogy a következő két hétben nem is lesznek edzések. Arra kértek bennünket, hogy maradjunk otthon és ne hagyjuk el Madridot.” – mesélte a játékos.

Jović a hét elején nem edzett a társakkal, amit a média képviselői ki is szúrtak, de a klub sosem adott tájékoztatást arról, hogy ennek mi a pontos oka. A játékos most elárulta, hogy kisebb erőnléti problémája volt az elmúlt napokban (azonban nem emiatt maradt ki a keretből az elmúlt mérkőzéseken).

„A sérülésemet követően nem edzettem a többiekkel az elmúlt két vagy három napban, így ugyanazokat az eszközöket használtam a konditeremben, mint az a játékos, akinél koronavírusos fertőzést állapítottak meg. Ennek ellenére nagyon jól érzem magam, nincsenek tüneteim. Most arra várunk, hogy a klub további információkkal lásson el bennünket.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK