Zidane: Gyengék voltunk a mérkőzés elejétől a végéig

Zinédine Zidane elemezte a Betis ellen látottakat.

Teljesítmény

„Gyenge teljesítményt nyújtottunk ma a mérkőzés kezdetétől a hármas sípszóig. Kár érte, mert volt lehetőségünk jó teljesítményt nyújtani, de mégsem ezt tettük. Nehéz meccsünk volt, sokszor adtuk el a labdát, erre nincs magyarázat. Én vagyok felelős mindezért. Ki fogjuk elemezni a ma látottakat, de ma nem lehetünk elégedettek a teljesítményünkkel.”

„Ez a probléma, erre fizettünk rá. A játékosok próbálkoztak, de ma semmi jó nem sült ki belőle, de végülis én vagyok a felelős. Ismétlem, ki fogjuk elemezni a mérkőzést, hogy lássuk, mi is történt pontosan. A mérkőzést követően már előre kell tekintenünk, amit eddig nyújtottunk, az nem volt annyira rossz. Tizenegy mérkőzésünk van hátra, és a végsőkig fogunk küzdeni a bajnoki címért.” 

Edzői felelősség

„Meg fogom védeni a játékosaimat, és ha valamit mondanom kell nekik, azt meg is fogom mondani. Nem birtokoltuk eleget a labdát, ami nem jellemző ránk, ez volt a legnagyobb probléma. Ha nem azt csináljuk, amit megbeszéltünk, én vagyok a felelős. Nem fogom most pontosan elmagyarázni, hogy mi történt, de mondhatjuk azt, hogy a mai volt a szezon legrosszabb mérkőzése a részünkről.”

Kroos

„Nem fogom Kroos-t, vagy bárki mást hibáztatni. Mindannyianunknak közös a célunk. Ma róla beszéltek, de bárkit elő lehetne venni. Egyszerűen nem nőttünk ma fel a feladathoz, ennyi történt.”

„Tovább fogunk harcolni, ugyanis léteznek megoldások a problémáinkra. Eddig jó szezonunk volt, vannak jó és rossz dolgaink, az utóbbiakat kell kijavítanunk. Túl tudunk jutni ezen is. Értékelnünk kell a mai találkozót, és továbblépni a következő összecsapásra.”

Védekezés

„Nem tettünk bele kellő energiát a mérkőzésbe ahhoz, hogy igazán meg tudjuk nehezíteni az ellenfelünk dolgát. Nem csak védekezésben, ugyan két gólt is kaptunk ma, de alapvetően nem ez volt a probléma. Jobban aggaszt az, ahogyan a labdával bántunk, nagyon szenvedtünk.”

Betis

„Játszották a játékukat, tudjuk, milyen játékosokkal rendelkeznek. Nem az ellenfél játékára koncentrálok. Beszéltünk erről előtte, de nekem a saját csapatomat kell értékelnem, akik ma egyszerűen nem nőttek fel a feladathoz.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…