Casemiro: Ez most a bajnoki címünkbe kerülhet

A játékosok a Betis elleni vereség után.

Casemiro:
„Jobbak voltak, jobban játszottak, nincs kifogás, ilyen egyszerű a futball. A LaLigában minden egyes mérkőzés nehéz. Ahhoz, hogy megnyerjük a bajnokságot, minden meccsen jól kell játszanunk, ma pedig nem ez történt.”

„Keményen kell dolgoznunk tovább, most nem nőttünk fel a feladathoz, nem úgy játszottunk, mint a Barcelona ellen. Mi is emberek vagyunk, de ez most a bajnoki címbe kerülhet. Most az Eibar elleni meccsre kell koncentrálnunk.”

Casemiro

Varane:
„Hiányzott az intenzitás, különösen az első félidőben. Nem játszottunk olyan sebességgel, ahogy szerettünk volna, és hagytuk, hogy az ellenfélnél legyen a labda. Fontos pontokat hullajtottunk, de biztosak vagyunk abban, hogy képesek vagyunk a végsőkig küzdeni. Keményen dolgozunk, hogy visszakerüljünk a tabella élére, de a mai mindenkitől gyenge teljesítmény volt. Még sok meccset kell lejátszanunk, biztosak vagyunk abban, hogy visszahozzuk a megfelelő intenzitást.”

„Hónapok óta keményen harcolunk, ma pedig visszaesést tapasztaltunk, azonban dolgozunk tovább. Tudjuk, hogy képesek vagyunk sokkal jobban játszani, újra meglesz az a szikra, ami ma hiányzott. Hiszek a csapattársaimban és a tudásunkban, biztos, hogy javulni fogunk. Ez most nagy pofon, mivel tényleg odatesszük magunkat. Tudjuk, hogy nehéz ezeken a pályákon, de továbbra is úgy játszunk, ahogy tudunk. Ma nem tudtuk kihozni a labdát, vagy magasan letámadni, de vannak dolgok, amikre tudjuk, hogy képesek vagyunk, úgyhogy pillanatok alatt összeszedjük magunkat.”

„Benzema jó formában van, sokat segített nekünk a támadások felépítésében. Nehéz minden meccsen betalálni, de bízunk benne. Magas szinten játszik, segíti a csapatot. Karim nagyszerű munkát végez.”

Sergio Ramos

Sergio Ramos:
„Ilyen a futball, ha pedig nem úgy végezzük a dolgunkat, ahogy azt az egész héten tettük, normális, hogy megtörténik egy ilyen dolog. A Betis a saját játékát játszotta, mi pedig végig hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Voltak jó periódusaink, de ez nem elég. Az eredmény igazságos, magunkba kell néznünk. Ma nem voltunk jók. Még sok meccset kell lejátszani, de ma nem szereztünk egyetlen pontot sem annak érdekében, hogy megőrizzük a vezető helyet, úgyhogy mostantól az a feladat, hogy minden meccsen három pontot gyűjtsünk be, és reménykedhetünk, hogy a vezető helyen álló csapat pontokat hullajt.”

„Hátul túlságosan megnyugodtunk. Sokkal nagyobb iramot kellett volna diktálnunk, harcosabbnak kellett volna lennünk, de nem ez történt. Ahogy a múltheti, Barcelona elleni győzelem után nem szálltunk el magunktól, most sem szabad átesnünk a ló túloldalára. 11 meccset kell még lejátszanunk, sok pontot lehet gyűjteni. Ha bajnokok akarunk lenni, nem hagyhatjuk, hogy elszalasszuk az esélyeket. Tudjuk, hogy ez kemény pálya, egy remek ellenféllel. Megfelelően fogunk reagálni, erősebben térünk vissza.”

„Benzema büntetője? A csapat morálja kulcsfontosságú. Jól jött neki egy kis önbizalom, ez volt a terv.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Joselu és Vini Jr.
Tovább

A Granada elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a szombati bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, KepaVédők: Carvajal, Militão, Nacho, Lucas Vázquez,…