Zidane: Nem tudom, hogy Hazard játszik-e még az idényben

A francia mester a Betis elleni összecsapás előtt.

Betis: „Nagyon jó csapatról van szó, kemény ellenfél lesz, még akkor is, ha az eredményekkel vannak gondjaik. Fizikálisan komoly igénybevételt jelent majd az összecsapás, taktikailag ki kell tennünk magunkért.”

Nyomás: „Persze, hogy van nyomás ebben a szerepben, de mindig a futball volt a szenvedélyem, így a megélhetésemet is az jelenti, amit a legjobban szeretek. Az, hogy ennek a klubnak dolgozhatok, hatalmas büszkeség, minden pillanatát ki fogom élvezni, bár a játékosok azok, akik a történelmet írják.”

A Barcelona segédedzőjének viselkedése: „Mindenki végzi a munkáját, ahogy tudja. Mindenki a legjobbját akarja adni. Vannak pillanatok, amikor elszakad a cérna. Nem fogok belemenni abba, hogy a pálya melletti viselkedése helyénvaló volt-e, vagy nem. Mindenki a maga módján éli meg a munkáját.”

Zidane

Vinícius Bale előtt: „Senki nincs senki előtt. Megmondtam a játékosaimnak, hogy mindenki nagyon fontos. Készen kell állnunk a szereplésre. A játékosok mindig játszani akarnak, a döntéseket pedig én hozom.”

Koronavírus: „Ugyanazt tudjuk, mint bárki más. Megmondták, hogy mit tegyünk, mi pedig megbízunk azokban, akik értenek hozzá.”

A klub támogatása: „Érzem a támogatást, de tudom, hogy ez hogyan működik. Ma a Real Madrid edzője vagyok, de egyik napról a másikra minden megváltozhat.”

Juventus, francia válogatott: „Nem hívtak. Csak a Real Madridra gondolok. Nem tudok ezekről a dolgokról semmit. Mindig vannak pletykák.”

Marcelo: „Sokat beszélnek róla, mind jó, mind rossz dolgokat, de ő a keret egy nagyon fontos eleme, és rendkívüli módon elégedett vagyok a Barcelona ellen nyújtott teljesítményével. Ha jó formában van, akkor a kvalitásai beszélnek helyette.”

Hazard: „Beszéltem vele a sérülése után és az operációja után is. Jól van. Nagyon mérges volt a sérülés miatt, de most már jobb kedve van, mivel remekül sikerült a műtét. Remélhetőleg hamarosan visszatérhet, bár nem tudom, hogy az idény vége előtt számíthatunk-e még rá. Lehetséges.”

Mariano kevés játékperc: „Készen kell állnia, ahogy a keret többi tagjának is. Ennyi. Ha ilyen jó a kereted, akkor nehéz kihagyni egy játékost is.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK