Hogy került Cristiano Ronaldo a Bernabéuba?

Florentino Pérez egy héttel ezelőtt nem várt telefonhívást kapott. A vonal túlsó végén nem volt más, mint Cristiano Ronaldo.

A koronavírus miatt több mérkőzést is elhalasztottak Olaszországban, így a portugál csillag azt gondolta, most jött el a megfelelő alkalom arra, hogy visszatérjen oda, ahol kilenc évet töltött el az életéből.

Cristiano Ronaldo felhívta a Real Madrid elnökét, aki meghívta őt a Barcelona elleni összecsapásra, a Santiago Bernabéuba.

Miután biztossá vált a világsztár jelenléte az El Clásicón, a Real Madrid elkezdett felkészülni korábbi csillagának érkezésére. Gondoltak arra, hogy egy páholyban biztosítanak neki helyet, de mivel még mindig aktív játékosról van szó, úgy döntöttek, hogy ennél egy diszkrétebb megoldást választanak.

Cristiano Ronaldo

A klubnak számos privát boksz áll rendelkezésére a hasonló helyzetek kezelésére, így Ronaldo is az egyik ilyenben kapott helyet.

A blancók minden tőlük telhetőt megtettek annak érdekében, hogy csökkentsék a játékos érkezésével kapcsolatos izgalmat, de miután többen meglátták Ronaldót Madridban, majd a stadionba való érkezésekor is, már nem volt mit tenni.

A találkozó után, amelyen a Real Madrid győzelemnek örülhetett, mind Ronaldo, mind pedig a Real Madrid elégedett lehetett a látogatással, ami a felek elválásának körülményeit tekintve pozitív változást jelent.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…