Berbatov: Hålandban megvan a potenciál, hogy betöltse a Messi és Ronaldo által hagyott űrt

A korábbi futballista szerint a norvég fiatal nagyon messzire juthat. Berbatov a Betfair egyik nagyköveteként osztotta meg ezzel kapcsolatos gondolatait rendszeresen megjelenő sorozatának aktuális részében.

Ezen a héten rengeteget lehetett olvasni és hallani arról, hogy nagy klubok érdeklődnek Erling Håland iránt, de én úgy látom, hogy még csak most csatlakozott a Dortmundhoz, és nem gondolom, hogy a közeljövőben egy másik nagy együtteshez igazolna. Véleményem szerint a számára legtökéletesebb helyen van, láthatótan fejlődik, javul, gólokat lő, gólpasszokat ad.

Ugyanezt elmondhatnánk róla, ha a Manchester United vagy a Real Madrid csapatához igazolt volna?

A csapat, a hely, ahol él, akik körülveszik, mind nagyon fontosak, ezért is tetszik az, amit most csinál, hiszen olybá tűnik, hogy ott minden jól alakul számára.

Haaland

Még nagyon fiatal, szerintem pedig hiba lenne, ha most váltana. Dortmundban kell maradnia, még tovább kell fejlődnie. A többi csapat nem fog menni sehová, még mindig figyelni fogják őt. Ha eljön az idő, nagyon sokakat fog érdekelni, és nem lepne meg, ha átigazolási rekordot is döntene, és több mint 200 millió euróért váltana majd klubot. De most hagyni kell játszani.

Hihetetlenül nagy ígéret, én pedig úgy gondolom, hogy megvan az esélye, hogy Messi és Ronaldo követője legyen. Nem csak őt, hanem Mbappét is nagyon kedvelem, aki bolondot csinál a védőkből. Lélegzetünket visszafojtva kell reménykednünk, hogy ezek a játékosok egészségesek maradnak, tovább fejlődnek, hogy aztán olyan sokáig élvezhessük a játékukat a legmagasabb szinten, ameddig csak lehetséges.

Forrás: Betfair
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK