Piqué: Ez volt az egyik leggyengébb Madrid, amivel találkoztam

A Barcelona védője dühös volt az elbukott El Clásico után. Ramos reagált. A katalánok részéről még Busquets nyilatkozott a meccs után.

Piqué:

„Dühösek vagyunk. Azt gondoltuk, hogy jó eredményt érhetünk el itt, mivel a Madrid rossz formában érkezett a mérkőzésre. Az első félidőben látott Madrid volt az egyik eddigi leggyengébb, amellyel a Bernabéuban találkoztam.”

„Ezt nem azért mondom, hogy kritizáljam őket. Mindannyiunknak vannak problémái. Mi sem vagyunk olyan jók. De elszalasztottunk egy lehetőséget. Irányítottuk a meccset, és ha néhány helyzetünkből előnyt tudtunk volna kovácsolni, akkor nagyon nehéz dolguk lett volna.”

Piqué

„Nem éltünk a lehetőséggel, hogy megsebezzük őket. Jobban kell játszanunk, mint a második félidőben. Sok labdát veszítettünk, megnőtt az önbizalmuk, és a kapunkhoz szögeztek minket. Ez most olyan, mint egy elhalasztott lehetőség, különösen az első félidő miatt. Ott lezárhattuk volna a meccset.”

„Egyértelmű, hogy az eredmény megerősíti őket. Ez egy morális löket. Minket megsebeztek, de még nincs veszve semmi. Még mindig megnyerhetjük a bajnokságot, ha az idény végéig mindent jól csinálunk. Javítanunk kell a második félidős játékunkon, de még mindig hosszú az út.”

Sergio Ramos reagált Piqué csapattal kapcsolatos kijelentésére: "Mindenkinek joga van a véleményéhez. Én örömmel venném, ha megnyernénk minden El Clásicót úgy, hogy olyan rosszul játszunk, ahogy szerinte az első félidőben."

Busquets:
„Még hosszú az út a bajnokság végéig, a pozitív dolgokra kell koncentrálnunk és mennünk kell tovább. Kihagytunk egy remek lehetőséget arra, hogy növeljük az előnyünket a Madriddal szemben, miután remek első félidőt játszottunk, ahol megszerezhettük volna a vezetést. A második félidőben minden megváltozott, mivel sok labdát veszítettünk és sajnos ők szereztek gólt. Nem voltunk elég jók, amikor nyomás alá helyeztek minket. Tudjuk, hogy lehet labdát veszíteni, de ez nem a fizikai állapotunk miatt történt. Ha nagy csapatok ellen játszott meccseken nincs nálad a labda, akkor szenvedni fogsz.”
 

Forrás: Sport
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…