Guillermo Amor: A Real nem érdemelt győzelmet

A Real Madrid nem érdemelte meg a 2-0-s győzelmet a katalán vezető szerint. A blancók ezzel a sikerrel megelőzték az ősi riválist a tabellán, Vinícius Junior és Mariano Díaz góljainak köszönhetően.

„Domináltunk, villámgyorsan csaptak le ránk”

A madridi alakulat egy ponttal előzi meg a katalánokat a bajnokságban, Guillermo Amor pedig a következőket nyilatkozta a Movistarnak: „Nyomás alá helyeztek bennünket, folyamatosan nyomtak. A céljuk a játék megállítása volt. Nyomást gyakoroltak ránk, helyzeteket alakítottak ki.”

„Ez végzetesnek bizonyult számunkra, de úgy vélem, nem érdemeltek győzelmet. Domináltunk, villámgyorsan csaptak le ránk.”

Amor hozzátette: „Ha az első félidőt vesszük figyelembe, nagyon jól teljesítettünk. Nagyon jól. Irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést, helyzeteket dolgoztunk ki, de nem tudtuk belőni őket.”

Barcelona, Real Madrid, Antoine Griezmann, Raphael Varane

„Ha egy ilyen csapatot hagysz kibontakozni, mint a Real Madrid, megteremtik a lehetőségeiket. Amint betaláltak, rájöttek, hogy nyerhetnek és felbátorodtak.”

„Amikor veszítesz, minden negatívnak tűnik”

A Barcelona csapatkapitánya és sztárja, Lionel Messi csendes estét zárt. A hatszoros Aranylabdás játékos nem tudta komolyan befolyásolni a végeredményt.

„Jól játszott” – így Amor. – „Az első félidőben nagyszerű volt. Helyzeteket teremtett, csak játszott és játszott. Viszont amikor veszítesz, minden negatívnak tűnik. Ennek ellenére nem voltunk rosszak. Mi voltunk a jobb csapat, és nagyszerűen teljesítettünk az első félidőben. Aztán a dolgok őrült fordulatot vettek és elveszítettük az irányítást.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK