Butragueño: Vinícius elbizonytalanítja és idegesíti az ellenfelek védelmét, játszania kell

A klublegenda is nyilatkozott a Clásico után.

„Ahogy mindig mondom, Viníciusnak játszania kell ebben a stadionban, játszania kell a Barcelona ellen, és még fiatalon. Komoly bizonytalanságot okoz az ellenfelek védelmében, idegesíti őket. Remélem, hogy a gólja felszabadító hatással lesz rá. Minden meccsen folyamatosan helyzeteket dolgoz ki, ez pedig nem könnyű feladat.”

Vinícius

„Nagyszerű futballt játszottunk, voltak lehetőségeink, Vinícius góljáig pedig Ter Stegen tartotta őket meccsben. Mariano pedig először ért a labdába… Fenomenális ez tőle, nekünk pedig nagyszerű érzés. Zidane elmondta, hogy mindenki fontos a keretben, ma pedig Mariano betalált.”

„A keretben mindenki készen áll a játékra. Zidane választ. Nagyszerű hír, hogy Mariano betalált, mivel mindenkire szükségünk van. Mostantól minden meccs egy döntővel ér fel, az idény kritikus szakaszában vagyunk. Mindenkinek segítenie kell a csapatot, Mariano is ezt teszi. Örülök a játékosoknak. Az elmúlt hetekben értünk el olyan eredményeket, amelyek nem voltak megérdemeltek. Az utolsó pillanatig egységesnek kell maradnunk.”

„A Barcelona nagyon veszélyes csapat, a pálya utolsó harmadában begyorsítanak. Courtois többször is remekül avatkozott közbe. Fontos megemlíteni, hogy a második félidőben alig volt dolga, ami sokat elmond a csapatról.”

Forrás: Sport, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…