Casemiro: Erre nincs kifogás

A játékosok mérkőzés utáni nyilatkozatai.

Casemiro:
„A párharc még nem dőlt el, ha van csapat, amelyik képes visszajönni egy ilyen eredmény után, az a Real Madrid. 75 nagyszerű percet játszottunk, de az utolsó 15 rosszul sikerült.”

„Jobbak voltak, de nincs minden veszve. Nem volt meg a megfelelő intenzitás és irányítás az utolsó negyedórában. Leültünk, de ha egy ilyen csapatnak engeded, hogy megeresszen néhány lövést, be fognak találni. Erre nincs kifogás.”

„Ez a meccs most már a múlt, innentől a Barcelona elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk. A ma elkövetett hibák nem eshetnek meg újra. Egy ilyen 15 percet nem engedhetünk meg magunknak ismét. Most a Barcelonára kell gondolnunk. Tudjuk, hogy kemény lesz az angliai túra, de most a Barcelona a lényeg.”

„Erre van a VAR. Ha nem látták, akkor nem tudunk mit tenni. Mindegy, hogy Ramos érezte, hogy meglökik… A VAR azért van, hogy segítsen.”

Casemiro

Vinícius:
„Nyugodtnak kell maradnunk, nyerni fogunk Manchesterben, megfordítjuk az állást. Hiányzott a fókusz az utolsó 15 percben, ezért lőttek két gólt. Javulnunk kell. Tudjuk, hogy kemény lesz a visszavágó, de továbbmegyünk.”

„Keményen fogunk dolgozni, nyugodtak maradunk. Most arra koncentrálunk, hogy mindenképp megverjük a Barcelonát vasárnap. Ez nehéz feladat lesz, mivel általában uralni szoktuk a Bernabéut, de mostanában nem ez a helyzet. Az öltözőben nem beszéltünk semmiről. Mindenki csendben volt. De felemelt fejjel kell kiállnunk a következő meccsekre.”

„Biztos vagyok benne, hogy Jesús meglökte Ramost, ugyanúgy, ahogy én is meglöktem Mahrezt az első félidőben. Nem kell megnéznem a telefonomon az esetet, mindenki láthatta, hogy lökés történt.”

„Köszönet jár a szurkolóknak a támogatásukért. Keményen fogunk dolgozni, hogy megnyerjük a meccseinket a Bernabéuban, a szurkolók mindig segítenek ebben.”

„Mindig kezdeni akarok, hogy segíthessem a csapatot. Azért vagyok itt, hogy segítsek. Lemondanék a gólpasszomról, ha ez azt jelentené, hogy megnyerjük a meccset.”

Courtois

Courtois:
„Egy kicsit szenvedtünk, kellett néhány nagy védést bemutatnom. Összességében az 1-0-ig jól teljesítettünk. Behozták Sterlinget, aki nagyon gyors, irányítottuk a meccset, de egy ötperces gyenge periódus miatt elveszítettük. Ilyen a futball. A vasárnapi meccs előtt magabiztosak vagyunk, tudjuk hogy le kell győznünk a Barcelonát.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK