Zidane: Guardiola a legjobb edző

Holnap este a Manchester City ellen lép pályára a csapat a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A mai edzés után Zidane megtartotta sajtótájékoztatóját, melyen beszélt a találkozóról, az ellenfélről és Hazard sérüléséről is.

A mérkőzésről
"Azt akarjuk, hogy a szurkolóink büszkék lehessenek ránk. Mindent bele kell adnunk, tisztában vagyunk vele, mennyire fontos és különleges a holnapi mérkőzés."

Nem várt eredmények
"Egy dolgot tehetünk, jó teljesítményt kell nyújtanunk. Ennyi az egész. Arra kell fókuszálnunk, amit ezidáig jól csináltunk, és nem arra az egy-két rossz eredményre. Jól játszunk, és ezt holnap is be kell bizonyítanunk."

Zidane vs. Guardiola
"A Real Madrid játszik a Manchester City ellen, és nem Zidane Guardiola ellen. Az emberek a két csapatra kíváncsiak, és ragyogó futballt szeretnének látni. Azt hiszem, ez így is lesz."

Különleges hét
"Tudjuk, hogy különleges hét a mostani. A játékosok viszont pont arra vágynak, hogy ilyen típusú mérkőzéseket játszanak."

Guardiola
"Már a Barcelonánál, a Bayern Münchennél és a Manchester Citynél is bizonyított. Sok nagyszerű edző van, de azt hiszem, ő a legjobb."

Manchester City és a labdabirtoklás
"Sok csapat szereti, ha nála van a labda. Megvan ennek is az erőssége, de ellenfélként arra kell törekednünk, hogy megakadályozzuk őket az építkezésben. A Citynek nemcsak a labdabirtoklás az erőssége. Viszont mi is szeretjük, ha nálunk van a labda. És igazából csak ez érdekel minket."

Hazard sérülése
"Nagyon csalódott. Mindannyian szomorúak vagyunk. Mindennél jobban várta a visszatérését, és hogy megmutathassa, mire is képes. Sajnálatos, hogy újra megsérült. Eden élvezi a foci minden pillanatát, egy ideig azonban nem rúghat labdába. Csak azt mondhatom, amit a szemében látok: nagyon nem boldog. Ez egy nehéz időszak számára, és egy ideig az is lesz. Képzelhetitek, hogyan ézi magát."

Meg kell őt műteni?
"Nem tudom. Annyit tudok, hogy nagyon szomorú. Ennyi kihagyás után újra megsérülni nem egy pozitív dolog. Sem neki, sem a csapatnak."

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK